page title

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar meer informatie over de zakelijke mogelijkheden of verjaardagsfeestjes? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

 

Ik plan een personeelsfeestje voor ongeveer 50 personen en dacht aan ARTIS als locatie. Welke mogelijkheden hiervoor bieden jullie aan?
U vindt het volledige overzicht van alle ARTIS-zalen, bij de capaciteiten en tarieven . Heeft u een vraag of specifieke wensen? Vul het aanvraagformulier in, stuur een e-mail naar evenementen@artis.nl of bel 020 52 33 584.

Kan ik mijn trouwfoto’s in ARTIS laten maken?
Dat is zeker mogelijk. De locatie voor het nemen van de foto's kan naar eigen wens worden gekozen. Enkele locaties die wij aanraden zijn het Vlinderpaviljoen, de Muziektent en de Japanse Paradijs Tuin. Iedere deelnemer en de fotograaf dient een toegangskaart te kopen. We willen u adviseren dit vooraf online te doen. Zo voorkomt u dat u op de dag van bezoek in de wachtrij voor de kassa staat.

Als u een aanvraag wilt doen, kan dat door een mail te sturen naar info@artis.nl met daarin de volgende gegevens:
- datum en tijdstip van uw bezoek
- telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken

Ik wil graag een professionele fotoshoot in ARTIS doen. Kan dit?
Het is mogelijk om een fotoshoot in ARTIS te doen. Neem voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden op met de juiste afdeling via communicatie@artis.nl

Ik heb een vraag over een kinderfeestje. 
Voor vragen over een kinderfeestje kunt u kijken bij veelgestelde vragen verjaardagsfeestje .