page title

Rondleidingen

In ARTIS valt veel te ontdekken. Ga mee met de rondleiding door ARTIS of boek als groep een privérondleiding door het park. Alle rondleidingen door ARTIS zijn onder begeleiding van een deskundige vrijwilliger.

Open rondleiding door ARTIS

Wij hopen binnenkort weer open rondleidingen te kunnen aanbieden. Tot dan verwelkomen wij jullie graag voor een privérondleiding.

Rondleidingen op aanvraag

Kom je met 5 of meer personen naar ARTIS? Dan kun je ook een privérondleiding boeken voor jouw groep, in het Nederlands en in het Engels. Het bedrag van €35,00 dat je betaalt voor de rondleiding, gaat volledig naar de vernieuwingen binnen ARTIS. Op dit moment steun je met het boeken van een rondleiding de bouw van een nieuw binnenverblijf voor de goudwanggibbons. 

Maatregelen Corona:

•    Alleen op doordeweekse dagen tussen 09.00 en 11.00 of tussen 15.00 en 18.00.
•    Groepen van maximaal 3 personen. (een huishouden/familie mag in één groep)

Themarondleidingen

ARTIS heeft verschillende rondleidingen voor verschillende groepen, van vrijgezellenfeestjes tot bedrijfsuitjes. Groepen collega’s vertellen we bijvoorbeeld alles over leiderschap, communicatie en samenwerking in het dierenrijk. En vrijgezellen nemen we mee op de paren-en-barenrondleiding, over voortplanting bij verschillende diersoorten. Ook de seizoensrondleidingen zijn populair, net als de rondleidingen over seksuele diveristeit bij dieren.

veelgestelde vragen over rondleidingen
 

Aanvraagformulier rondleiding

Een rondleiding kun je aanvragen via dit formulier. Rondleidingen moeten minimaal twee weken van tevoren worden aangevraagd.