page title

Ledenvoordelen en prijzen

Met een ARTIS-lidmaatschap kunt u het hele jaar naar het ARTIS-Park en geniet u bovendien van vele voordelen. Een lidmaatschap is voordeliger dan u denkt.

Voordelen ARTIS-lidmaatschap

Het hele jaar toegang tot het ARTIS-Park 

Elke dag is anders in ARTIS. Daarom is het zo leuk om ARTIS regelmatig te bezoeken. 

Voordeel in ARTIS 

U krijgt 10% korting bij alle horecalocaties in het ARTIS-Park en in onze winkel (m. u. v. boeken en webshop). Parkeren op het ARTIS-parkeerterrein kost € 12,50 in plaats van € 15,00 voor een hele dag. Per adres ontvangt u een set introducécoupons om gratis introducés mee te nemen. Daarnaast krijgt u 25% korting op extra toegangskaarten bij de ARTIS-kassa. Per adres krijgt u bij afsluiten van een lidmaatschap vanaf een derde lid € 25,00 korting op jaarbasis en wordt pro rata berekend vanaf het moment van bijschrijven.

Evenementen en activiteiten in ARTIS 

Als ARTIS-lid betaalt u een speciale ledenprijs voor de programma’s van de ARTIS-Academie . Voeg Micropia toe aan uw lidmaatschap en geniet niet alleen van de zichtbare, maar ook van de onzichtbare natuur. 

Gratis ARTIS-tijdschrift

Per lidmaatschap krijgt u drie keer per jaar het ARTIS-tijdschrift, vol met nieuws, verhalen en foto’s uit het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia. 

Met korting naar andere parken

Kijk op de website van het park waar u heen wilt om te achterhalen hoe u de korting kunt verkrijgen. Als ARTIS-lid kunt u twee keer gratis naar ZOO Antwerpen of Planckendael , en met 50% korting naar Diergaarde Blijdorp* en Burgers’ Zoo*. U krijgt 25% korting op toegang bij WILDLANDS*. Daarnaast krijgt u korting op de entreeprijs bij negen andere dierentuinen van de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen .

*Op vertoon van lidmaatschapspas en betalingsbewijs. 

None

Volledig lidmaatschap

Kies voor het volledige lidmaatschap om onbeperkt te genieten van het ARTIS-Park én Micropia. In Micropia , het eerste microbenmuseum ter wereld, wordt de onzichtbare wereld van microben zichtbaar gemaakt. Micropia ligt naast het ARTIS-Park. Met één bezoek aan Micropia heeft u het volledige lidmaatschap er al uit.

Lidmaatschapsprijzen (per jaar)

  ARTIS ARTIS & Micropia*
0 t/m 2 jaar gratis gratis
3 t/m 17 jaar  € 55,00 € 65,00
18 + € 79,00 89,00

word lid

*ARTIS-Micropia is gratis te bezoeken met een Museumkaart.

** Het tarief voor senioren- en reguliere lidmaatschappen wordt vanaf 1 januari 2021 gelijkgetrokken. 

Bekijk de  voorwaarden  die zijn verbonden aan een lidmaatschap en de  veelgestelde vragen  over lidmaatschappen.

Lid worden zonder internetbankieren

Wilt of kunt u niet betalen via de computer of met internetbankieren? Dan kunt u ook kiezen voor het betalen per automatische incasso. Als u nog andere vragen heeft over alle betaalmogelijkheden kunt u contact opnemen met de kassa door 020 5233 670 te bellen of te mailen naar info@artis.nl

Extra lidmaatschap = extra korting 

Een ARTIS-lidmaatschap is voordeliger dan u denkt. Per adres krijgt u bij afsluiten van een lidmaatschap vanaf een derde lid € 25,00 korting.

Heeft er al iemand op uw adres een lidmaatschap? Via Mijn ARTIS  kan de beheerder van het lidmaatschap nieuwe leden toevoegen die op hetzelfde adres wonen. Alleen dan kunnen we de korting verrekenen.

Hoe werkt het?

Als u zich online heeft aangemeld als lid, ontvangt u per e-mail een ontvangstbevestiging van uw lidmaatschap. U kunt via MijnARTIS foto(’s) voor op de lidmaatschapspas(en) uploaden. De lidmaatschapspas wordt dan thuisgestuurd. Mocht u in de tussentijd zonder pas een bezoek willen brengen, dan kunt u zich aanmelden bij de kassa’s.

Bekijk de  voorwaarden  die verbonden zijn aan een ARTIS-lidmaatschap en de  veelgestelde vragen  over lidmaatschappen.

Herroepingsrecht en ODR-regeling

Een online gekochte ARTIS-lidmaatschap mag zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na datum aankoop (bedenktermijn) geannuleerd worden. Lees hier of in de algemene voorwaarden hoe u dat doet. Heeft u een klacht over uw online aankoop, dan helpt onze publieksservice  u graag. Hebben zij u niet naar tevredenheid kunnen helpen, dan kunt u uw klacht ook aan de geschillencommissie voorleggen via het Europees ODR Platform .

Goed doel

ARTIS is een door het CBF officieel erkend goed doel met de status van culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Doordat ARTIS op de inkomsten uit lidmaatschapsbijdragen kan rekenen, dragen de leden bij aan de financiële gezondheid van ARTIS.