page title

ARTIS-Zoomeravonden

De twintigste editie van de ARTIS-Zoomeravonden staat in het teken van Planetary Health: een gezonde toekomst van de aarde en al haar bewoners. ARTIS-Park is deze zomer elke zaterdag tot zonsondergang open.

Naast het vertrouwde programma van livemuziek, picknicken in het gras en een kinderroute, is er deze zomer van alles te doen om weer in verbinding te komen met de natuur. Voel, hoor, zie, ruik, proef, zing en dans mee met alles wat leeft op de Zoomeravonden. 

koop je ticket   naar het programma   plattegrond

Ticketprijzen

  Volwassen (13+ jaar) Jeugd (3 t/m 12 jaar) ARTIS-leden
Regulier €15,- €10,- gratis

Let op: met een ARTIS-Zoomeravonden-ticket kun je vanaf 16.00 uur het ARTIS-Park in. Overdag gelden de reguliere toegangsprijzen . Leden hoeven niet te reserveren. 

None

Programma Zoomeravonden

Klik op de datum om het hele programma van die dag te zien. 

Datum Muzikanten en sprekers 
zaterdag 2 september QUIQUE en Nienke Beintema
None

Eten en drinken  

picknick zoomeravond.jpg

Tijdens de ARTIS-Zoomeravonden is er ook heerlijk zomers eten en drinken verkrijgbaar. Elke zaterdag is er een rijk aanbod: van pizza met kruiden uit de eigen eetbare tuin, huisgemaakte pokebowls en vegetarische gyros tot een goedgevulde borreltas of een knapperig frietje bij het Frietkot. Op verschillende plekken in het park zijn ijsjes en verfrissende drankjes en speciaalbiertjes te halen. 

Picknicktas

Tijdens de Zoomeravonden zijn er picknicktassen voor €14,95 per stuk. Dit is een tasje voor 2 personen dat bestaat uit een ARTIS linnen tas met olijven, Gro krupi chips, snackboontjes van Bites We Love, twee biertjes van Brouwerij 't IJ of fris van de Amsterdamse frisdrank fabriek.

bestel jouw picknicktas

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws over Zoomeravonden of over ARTIS ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, of volg ARTIS op social media.

nieuwsbrief   Facebook   TikTok   Instagram   Spotify