page title

ARTIS-Zoomeravonden

In juni, juli en augustus is ARTIS weer iedere zaterdag open tot de zon ondergaat. Er zijn activiteiten voor kinderen, optredens van aanstormende muziektalenten en bekende artiesten en in het Planetarium zijn speciale voorstellingen te zien. 

Picknick in het gras, haal een curry bij de Hazelaar of bestel pizza bij de buitenkeuken. Ontdek hoe planten jou en de wereld om je heen gezond houden, of ga zelf aan de slag met groen tijdens de workshops. Sluit de avond af met een rondleiding door een schemerend park. Op naar ARTIS!

Naar de Zoomeravonden

De Zoomeravonden kun je bezoeken met een regulier kaartje voor ARTIS of met het ARTIS-lidmaatschap. Koop je kaartje online en krijg € 2,00 korting op een toegangskaartje.

Programma

Klik op de datum voor het hele programma.

22 juni Poppenkast, de Micropia-bioloog vertelt over munt, mest en microben, kunst met bladeren, eetbare tuin maken en optreden van Darlyn.
29 juni ARTIS-Ateliers, planten en bloemen tekenen, de ARTIS-hovenier vertelt over de theetuin, bokashi maken, macramé plantenhanger knopen en optreden van De Jeugd Van Tegenwoordig.
6 juli ARTIS-Ateliers, planten en bloemen tekenen, de ARTIS-dierverzorger vertelt over planten als verrijking, eetbare tuin, bokashi maken en optreden van Van Common.
13 juli Kinderyoga, de ARTIS-hovenier vertelt over de bomen in ARTIS, kunst met bladeren, macramé plantenhanger knopen en optreden van Tim Dawn.
20 juli Kinderyoga, de ARTIS-astronoom vertelt over planten op de maan, eetbare tuin maken, kunst met bladeren en optreden van Dry Riverbed Trio. Speciale programmering in het Planetarium: 50 jaar Maanlanding
27 juli Pride rondleiding, poppenkast, de ARTIS-hovenier vertelt over planten als medicijn, bokashi maken, kunst met bladeren en optreden van Benjamin Herman Trio met Ernst Glerum en Sun Mi Hong.
3 augustus Pride rondleiding, kinderyoga, de ARTIS-bioloog vertelt over bloemetjes en bijtjes, macramé plantenhanger knopen, bokashi maken en optreden van Ohslo.
10 augustus Poppenkast, de Micropia-microbioloog vertelt over munt, mest en microben, macramé plantenhanger knopen, eetbare tuin maken en optreden van Sofie Winterson.
17 augustus Poppenkast, de ARTIS hovenier vertelt over eetbare planten, eetbare tuin maken, kunst met bladeren en optreden van Stephanie Struijk.
24 augustus Kinderyoga, de ARTIS-vrijwilliger vertelt over vleermuisspotten in de stad, bokashi maken, kunst met bladeren en optreden van Jeangu Macrooy. Nacht van de Vleermuis: kom zelf vleermuizen spotten met een batdetector.
31 augustus Poppenkast, de ARTIS-astronoom vertelt over wat we dit seizoen eten, macramé plantenhanger knopen, bokashi maken en optreden van Rabasa. 
None

Vragen

Bij vragen of klachten over de Zoomeravonden kun je contact opnemen met onze informatielijn: 020 5233670.

veelgestelde vragen

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws over Zoomeravonden of over ARTIS ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, of volg ARTIS via Facebook, Twitter of Instagram.

nieuwsbrief   Facebook   Twitter   Instagram   Spotify