page title

Bekijk hier alle artiesten van zaterdag 22 juni

Op Aardbewoners Festival komen natuur en cultuur samen. Muziek en theater hoort daarbij. Stop bij het muziekprieeltje om te genieten van uiteenlopende voorstellingen en ervaar hoe we letterlijk en figuurlijk in beweging kunnen komen.

Ben Forte

De 22-jarige muzikant Ben Forte uit Utrecht verkent de thema's zelfstrijd en geluk in zijn Nederlandstalige nummers. Als supportact voor Chef’Special en producent van muziek voor een NS-reclame heeft hij al indruk weten te maken. Met zijn oprechte verhalen en de energieke ondersteuning van een drummer, brengt Ben een dynamische liveshow. Hij haalt zijn inspiratie uit acts zoals twenty one pilots en Chef’Special. 

Janne Schra en Laurens Radstake

01 by Gerard Wessel.jpg

Janne Schra blikt terug op een lange reis door de krochten van de ziel en brengt samen met gitarist Laurens Radstake de meest oprechte liedjes uit haar oeuvre, aangevuld met liedjes van haar nieuwe akoestische album. Haar meest persoonlijke en introspectieve album tot nu toe. Met liedjes over de draken in jezelf recht in de bek kijken, de golven van verdriet afwachten, de bodem raken en afzetten. Liedjes waar je je even aan vast kunt houden. 

Janne Schra werd bekend als frontvrouw van Room Eleven en toerde de wereld rond. Sinds 2010 maakt ze albums en shows onder haar eigen naam. Ze kreeg een Edison Jazz, Zilveren Harp, gouden- en platina platen.