page title

Blauwe Sterrenzaal

Kom samen tussen honderden blauwe sterren op de eerste verdieping van het Noord Paviljoen.

Treed het Noord Paviljoen binnen en bestijg de monumentale trap. Zie door de vensters hoe het ARTIS-Park aan je voeten ligt. Open de deuren naar een grootse 19de-eeuwse feestzaal. Dit is altijd een plek van feest, ontvangst en samenkomst geweest. Een plek waar het ARTIS-bestuur koning Willem III ontving.

Blauwe Sterrenzaal_stoelen_MW_1920x1080.jpg

De Blauwe Sterrenzaal ligt op de bovenverdieping van het Noord Paviljoen van de Ledenlokalen, tussen de Hoofdentree van ARTIS en Micropia. U bevindt zich in deze zaal tussen hemel en aarde. Sterren aan de wanden en fonkelend in de kroonluchter en een aarde vol dieren en planten op het tapijt onder uw voeten. 

Geschikt voor een onvergetelijk feest, een inspirerende vergadering, een sfeervol huwelijk. De Blauwe Sterrenzaal kan een geheel vormen samen met andere vertrekken op de begane grond. U kunt uw feest of bijeenkomst dus met ons organiseren in het gehele Noord Paviljoen.

Opstellingen Blauwe Sterrenzaal   
Feest of receptie  60 personen
Theateropstelling 60 personen
Diner 60 personen
U-vorm 30 personen

Heeft u een vraag of specifieke wensen? Vul het aanvraagformulier in, stuur een e-mail naar evenementen@artis.nl of bel 020 52 33 584.

 

Blauwe Sterrenzaal_entree Ledenlokalen_Artisplein_MW_1920x1080.jpg

De opgang van het Noord Paviljoen aan de zijde van het Artisplein.