page title

Ledenvoordelen en prijzen

Bezoek onbeperkt het ARTIS-Park met het ARTIS-Park lidmaatschap. Geniet van nog meer voordelen met een Alles ARTIS lidmaatschap. 

Lidmaatschapsprijzen 2023 (per jaar)

  Alles ARTIS ARTIS-Park
0 t/m 2 jaar gratis gratis
3 t/m 17 jaar  € 77,00 € 62,00
18 + € 99,00 € 84,00

Jouw voordelen

Schermafbeelding 2022-11-18 om 15.59.26.png

word lid

None

Met korting naar andere parken*

Kijk op de website van het park waar je heen wilt om te achterhalen hoe je korting krijgt. Als ARTIS-lid ga je twee keer gratis naar ZOO Antwerpen of Planckendael, en met 50% korting naar Diergaarde Blijdorp, GaiaZOO en Burgers’ Zoo. Je krijgt 25% korting op toegang bij WILDLANDS. Daarnaast krijg je korting op de entreeprijs bij negen andere dierentuinen van de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen. 

*Op vertoon van lidmaatschapspas en betalingsbewijs bij de kassa. 

Extra lidmaatschap = extra korting 

Een ARTIS-lidmaatschap is voordeliger dan je denkt. Per adres krijg je bij afsluiten van een lidmaatschap vanaf een derde lid € 25,00 korting.

Heeft er al iemand op jouw adres een lidmaatschap? Via Mijn ARTIS  kan de beheerder van het lidmaatschap nieuwe leden toevoegen die op hetzelfde adres wonen. Alleen dan kunnen we de korting verrekenen.

Herroepingsrecht en ODR-regeling

Een online gekocht ARTIS-lidmaatschap mag zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na datum aankoop (bedenktermijn) geannuleerd worden. Lees hier of in de algemene voorwaarden hoe je dat doet. Heb je een klacht over je online aankoop, dan helpt onze publieksservice  je graag. Hebben zij je niet naar tevredenheid kunnen helpen, dan kun je de klacht ook aan de geschillencommissie voorleggen via het Europees ODR Platform .

Goed doel

ARTIS is een door het CBF officieel erkend goed doel met de status van culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). 

veelgestelde vragen