page title

Dierverzorger voor 1 dag

Een "kus" van een zeeleeuw, bananen snijden voor de giraffen of schildpadden trainen? Altijd al willen weten hoe een dag van een dierverzorger eruitziet? Loop dan een dagje mee.

Als dierverzorger voor 1 dag houd je je bezig met diverse activiteiten. Je gaat de dieren in ARTIS voeren en verzorgen. Dit houdt in voedsel voor de dieren bereiden, voeren, assisteren bij een training, de verblijven schoonmaken en ja, ook poepscheppen. Dat hoort er nou eenmaal bij. Ook speel je een actieve rol tijdens ‘de dierverzorger vertelt'.

Lunch tussen de andere verzorgers in de Ontmoeting, het personeelsrestaurant van ARTIS. En ontvang een uniek ‘dierverzorger voor 1 dag-certificaat’, ter herinnering aan deze bijzondere dag.
 

dierverzorger_voor_een_dag_R_1920x1080.jpg

 

Prijzen
€ 295,00 p.p.
€ 265,50 p.p. voor leden (ARTIS-leden krijgen 10% korting)

Reserveren

Dierverzorger voor 1 dag is beschikbaar voor maximaal twee personen. Indien je voor één persoon boekt, kan ARTIS besluiten een tweede persoon toe te voegen. Reserveren moet minimaal drie weken van tevoren en de betaling gebeurt direct bij reservering. Je ontvangt daarna een bevestiging met het programma. 

Reserveren kan via Mijn ARTIS.

reserveren

Bij reservering van het arrangement ga je akkoord met de voorwaarden  voor dierverzorger voor 1 dag.