None

Zwarte slingeraap in ARTIS, foto Anique van der Kuil, ARTIS.

ARTIS vanaf woensdag 19 mei weer open

– mei 17, 2021

Vanaf woensdag 19 mei is ARTIS weer geopend voor bezoekers. Na vijf maanden sluiting als gevolg van de coronamaatregelen zijn we verheugd de poorten weer te kunnen openen. Het kabinet gaf maandagmiddag groen licht voor de aangekondigde versoepelingen.

Tickets en een starttijd kunnen gereserveerd worden door op onderstaande knop te drukken.

mijn ARTIS

Let op: Je kunt tickets reserveren voor maximaal 2 personen, met uitzondering van kinderen (onder 13 jaar) en personen van eenzelfde huishouden.

Buitenlocaties en terras geopend

Voorlopig zijn alleen de buitenlocaties in ARTIS-park geopend. De voorjaarsbloemen bloeien rijkelijk en nu de blaadjes aan de oude eiken en populieren komen, vormt zich weer een weelderig groen dak boven ARTIS. 
Alle horeca in ARTIS is geopend als uitgiftepunt en je kunt op het terras genieten van een kopje koffie of een voedzame lunch. Alleen de toiletten en ARTIS-winkel zijn geopend als binnenruimte en hier geldt een mondkapjesplicht. 

ARTIS-Planetarium en ARTIS-Micropia nog gesloten

Zodra volgende versoepelingen vanuit de overheid het toelaten zijn bezoekers ook weer welkom in de binnen- en doorloopverblijven, het Planetarium en in microbenmuseum ARTIS-Micropia. Het ARTIS-Aquarium blijft voorlopig gesloten vanwege een grootschalige renovatie.