page title

Stichtingskamer

Vergader onder het toeziend oog van oud-directeuren van ARTIS.

Dit was de werkkamer van de oprichter van ARTIS, G.F.Westerman. Deze ruimte is altijd al een plek van organiseren, nadenken en toekomstplannen maken geweest. Vergader in alle rust in de Stichtingskamer en vind ruimte tot nadenken op het Artisplein, al wandelend langs de Hollandse Polder en geniet van een uitzicht op lepelaars.

 

Stichtingskamer(2)_MW_1920x1080.jpg

Een aantal van de directeursportretten in de Stichtingskamer.

 

De Stichtingskamer is gelegen in het Noord Paviljoen van de Ledenlokalen en heeft een eigen opgang vanaf het ingangsplein van ARTIS en Micropia. Aan de wanden hangen de portretten van alle voormalig ARTIS-directeuren. Het behang is geïnspireerd op een bamboebos in het ARTIS-Park. In de aangrenzende Honingboom Vestibule en Platanen Salon kunt u zich terugtrekken om ongedwongen samen te komen. 

Geschikt voor een intieme vergadering, diner of ontvangst. De Stichtingskamer kan een geheel vormen met andere vertrekken op de begane grond. U kunt uw feest of bijeenkomst met ons organiseren in het gehele Noord Paviljoen .
 

Opstellingen Stichtingskamer  
Vergadering of presentatie 12 personen
Ontvangst  12 personen

Heeft u een vraag of specifieke wensen? Vul het aanvraagformulier in, stuur een e-mail naar evenementen@artis.nl of bel 020 52 33 584.

Honingboom Vestibule_entree_MW_1920x1080.jpg

De marmeren opgang van het Noord Paviljoen aan het ingangsplein.