page title

Praktische informatie

Kom van 15 t/m 23 juni naar Aardbewoners: een inspirerend festival over het doorgeven van onze aarde aan de volgende generatie. 

Prijzen & tickets

Prijzen Alles Aardbewoners
(weekend)
Alles Aardbewoners
(1 dag)
Aardbewoners
 
Avondklanken
 
Datum 15 en 16 juni
22 en 23 juni
15, 16, 22 of 23 juni 15 t/m 23 juni 17 t/m 20 juni
Normaal (13+ jaar) € 48,50  € 37,50 € 26,50 € 17,50
Studenten € 35, € 25,- € 13,25 € 12,50
Jeugd (3 t/m 12 jaar) n.v.t. n.v.t. € 22,50 n.v.t.
0 t/m 2 jaar n.v.t. n.v.t. gratis n.v.t.
ARTIS-leden € 25,- € 15,- gratis € 10,-

koop je ticket   bekijk de dagagenda

Let op: Niet alle programmering is geschikt voor kinderen onder 13 jaar. De doorlopende activiteiten in ARTIS-Park (ticket Aardbewoners) zijn wel geschikt voor alle leeftijden.

Alles Aardbewoners

✓ Toegang tot ARTIS-Park, ARTIS-Micropia en ARTIS-Groote Museum
✓ Toegang tot doorlopende activiteiten van wandelingen tot speurtochten en workshops. Alle activiteiten in het park zijn voor jong en oud. 
✓ Toegang tot inspirerende lezingen en programma's in het ARTIS-Planetarium en de Koningszaal in ARTIS-Groote Museum en de Spacebuzz.

Aardbewoners

✓ Toegang tot ARTIS-Park
✓ Toegang tot doorlopende activiteiten van wandeling tot speurtocht en workshop. Alle activiteiten in het park zijn voor jong en oud. 
Let op: met dit ticket heb je geen toegang tot de programmering in het ARTIS-Planetarium en de musea.

Avondklanken

✓ Toegang tot avondprogramma  in het ARTIS-Planetarium of ARTIS-Groote Museum
Let op: geen toegang tot doorlopende Aardbewoners-activiteiten tijdens reguliere openingstijden

Dineren op Artisplein

Op 18, 19 en 20 juni laten Sterrenchef Emile van der Staak en kookfanaat Freddy Tratlehner in een bijzonder diner  zien hoe de heruitvinding van ons eten eruit kan zien. De prijs van het diner is € 150,- (4-gangendiner incl. non-alcoholisch 4-gangen drankenarrangement + festivalticket). 

Openingstijden

Het Aardbewoners Festival is open tijdens de reguliere openingstijden van ARTIS-Park (09.00 - 18.00 uur). Met uitzondering voor Dineren op Artisplein en Avondklanken.

Met een Aardbewoners ticket heb je de hele dag toegang tot ARTIS-Park. Er is tijdens het festival veel te zien en te doen, bezoekers brengen ongeveer vier uur door.  Met een Alles Aardbewoners ticket heb je de hele dag toegang tot ARTIS-Park, ARTIS-Micropia en ARTIS-Groote Museum. Bezoekers brengen ongeveer vier uur door in ARTIS-Park en voor een geheel museumbezoek 1.5 uur per museum.

Locatie en bereikbaarheid

Aardbewoners Festival vindt plaats in heel ARTIS: ARTIS-Park inclusief het ARTIS-Planetarium, ARTIS-Micropia en ARTIS-Groote Museum. Lees het programma goed door om op de hoogte te zijn van de locaties waar jouw favoriete programmaonderdeel plaatsvindt. Lees hier meer over bereikbaarheid en parkeren. 

Toegankelijkheid

ARTIS streeft ernaar om toegankelijk te zijn voor iedereen. Het ARTIS-terrein is grotendeels toegankelijk voor rolstoelgebruikers en erkent daarnaast het Sunflower keycord. Kijk hier  voor meer informatie en welke voorzieningen ARTIS biedt. 

Vragen?

Heb je vragen over de verschillende soorten tickets of over je bezoek aan het festival? Neem contact op met ARTIS of raadpleeg de veelgestelde vragen. 

veelgestelde vragen