Algemene voorwaarden arrangementen ARTIS

Hier leest u de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op arrangementen van ARTIS. U kunt deze algemene voorwaarden ook downloaden (PDF).

download (PDF)


1. Arrangementen kunnen tot minimaal 8 dagen van tevoren worden gereserveerd.

2. Indien u een arrangement binnen 8 dagen aanvraagt, nemen wij contact op om te bespreken of het mogelijk is het arrangement doorgang te laten vinden.

3. De gewenste datum kan op het moment van de boeking al volgeboekt of niet meer beschikbaar zijn. Wij zullen u in dat geval benaderen voor een alternatieve datum.

4. Indien u uw reservering wilt annuleren of wijzigen, horen wij dat graag uiterlijk 7 dagen van tevoren via 020 5233 516 of via arrangementen@artis.nl .

5. Het arrangement is inclusief ARTIS-toegangskaarten. Als u een arrangement reserveert kunt u aangeven hoeveel personen van uw gezelschap lid zijn van ARTIS. Bij de prijs voor leden is er rekening mee gehouden dat de toegangsprijzen komen te vervallen.

6. De automatische reactie die u van ons per e-mail ontvangt, is geen officiële bevestiging van uw boeking. De aanvraag wordt omgezet in een reservering nadat u een bevestiging van ons heeft ontvangen per e-mail. Indien u geen officiële bevestiging van ons heeft ontvangen is de aanvraag van het arrangement niet geldig/definitief.

7. Arrangementen tot € 2.500,00 kunnen afgerekend worden bij de ARTIS-kassa. Er wordt toegang betaald voor het werkelijke aantal personen dat gebruik maakt van het arrangement.

8. Voor arrangementen vanaf € 2.500,00 dient een aanbetaling van 75% van het totaalbedrag overgemaakt te worden. Hiervoor ontvangt u een factuur. Betaling vindt plaats binnen 14 dagen, maar uiterlijk een dag voorafgaand aan de datum waarop het arrangement plaats vindt. Indien de aanbetaling van het arrangement niet binnen is, beschouwen wij het arrangement als geannuleerd. Het restant van het totaalbedrag wordt na de bijeenkomst gefactureerd. Er vindt geen restitutie plaats in geval er minder personen gebruik hebben gemaakt van het arrangement.

9. Consumpties die buiten het betreffende arrangement vallen worden direct afgerekend bij de betreffende eet- of drinkgelegenheid.

10. Alle arrangementen worden aangeboden in restaurant de Twee Cheetahs. Koffie of thee met appelgebak kan ook worden aangeboden in het Planetariumcafé. Het lunchpakket biedt de mogelijkheid om te picknicken in het park.

11. Het restaurant waar het arrangement wordt uitgevoerd, wordt uiterlijk bekend gemaakt op de dag dat het arrangement plaatsvindt.

12. De arrangementen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en acties.

13. Het bezoekersreglement is te allen tijde geldend.

14. De op de website genoemde prijzen voor de arrangementen zijn geldig tot en met 31 december 2019. Arrangementen die geboekt worden voor de periode na 31 december 2019 kunnen verschillen in prijs.

15. De arrangementen zijn exclusief uitrijkaarten voor het ARTIS-parkeerterrein.

Versie: 150904