Algemene voorwaarden arrangementen ARTIS

Hier leest u de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op arrangementen van ARTIS. U kunt deze algemene voorwaarden ook downloaden (PDF).

download (PDF)

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op online geboekte ARTIS-arrangementen. Een arrangement bestaat uit een reservering van de deelnemende ARTIS-horeca (inclusief de geselecteerde consumptie) in combinatie met een toegangsticket voor het ARTIS-Park en/of een ARTIS-beleving, zoals een rondleiding of lezing, voor een specifieke datum en tijdsslot (weekenddagen en wettelijke vakantiedagen uitgesloten).

2. De deelnemende ARTIS-horeca zijn het restaurant de Waterkant en het Planetariumcafé. Daarnaast kan een lunchpakket worden afgenomen, waarmee gepicknickt kan worden in het ARTIS-Park. Indien aanvullende consumpties worden afgenomen die buiten het geboekte arrangement vallen, dan dienen deze direct te worden afgerekend bij de desbetreffende eet- of drinkgelegenheid.

3. Het minimum aantal personen waarvoor een arrangement kan worden afgenomen is 8 personen. Het boeken van een arrangement voor minder deelnemende personen is niet mogelijk. Het maximum aantal personen waarvoor een arrangement online kan worden geboekt is 40 personen. Indien u met meer dan 40 personen wenst te komen, is dit enkel in overleg mogelijk. Neem hiervoor contact op met ARTIS via 020 5233 516 of arrangementen@artis.nl

4. Het arrangement is inclusief ARTIS-toegangskaarten voor elke deelnemende persoon (exclusief toegang tot het Groote Museum en/of Micropia). Indien een of meer deelnemende personen onder het arrangement ARTIS-lid zijn op moment van de boeking, dan worden de prijzen voor de ARTIS-toegangskaarten voor die personen niet meegerekend in de prijs voor het arrangement.

5. Arrangementen kunnen tot uiterlijk 7 dagen voor de reserveringsdatum online worden geboekt. Arrangementen kunnen enkel worden geboekt op doordeweekse dagen (maandag t/m vrijdag) en niet op dagen die vallen in wettelijke vakantieperiodes.

6. De boeking wordt pas omgezet in een definitieve reservering nadat de betaling is voldaan via de ARTIS-website en je een officiële bevestigingsmail hebt ontvangen. Zolang er geen officiële bevestiging is ontvangen, is de boeking niet definitief.

7. Nadat de boeking officieel is bevestigd, is het wijzigen van een arrangement niet meer mogelijk. Uitzondering hierop is het naar boven bijstellen van het aantal deelnemende personen. Dit is echter enkel in overleg mogelijk en uiterlijk 5 dagen voor de reserveringsdatum. Neem hiervoor contact op met ARTIS via 020 5233 516 of arrangementen@artis.nl

8. ARTIS is bevoegd een boeking van een arrangement op elk moment te annuleren. Indien op dat moment al betaald is, heb je recht op terugbetaling.

9. Aangeschafte arrangementen mogen niet worden doorverkocht. Een arrangement is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en acties.

10. Op je bezoek aan ARTIS is het Bezoekersreglement van ARTIS van toepassing (verkrijgbaar bij de kassa’s van ARTIS en ARTIS-Micropia en op www.artis.nl). Door het boeken van een arrangement, accepteer je het Bezoekersreglement

11. De op de website genoemde prijzen voor de arrangementen zijn geldig tot en met 31-12-2023.

12. De arrangementen zijn exclusief uitrijkaarten voor het ARTIS-parkeerterrein.

13. ARTIS verwerkt persoonsgegevens met inachtneming van de geldende wet- en regelgeving. Hoe wij dat doen kun je lezen in onze Privacyverklaring .

14. ARTIS behoudt zich het recht voor deze arrangementvoorwaarden tussentijds te wijzigen. De meest recente versie van de algemene voorwaarden kun je terugvinden op www.artis.nl .

Versie: TJ24022023