page title

Mijn ARTIS

ARTIS heeft een eigen online omgeving speciaal voor u als lid ontwikkeld. In Mijn ARTIS heeft u alle relevante informatie en voordelen van uw ARTIS-lidmaatschap bij de hand.

Wat is mijn ARTIS? 

Mijn ARTIS is een persoonlijke accountomgeving waar u onder andere uw persoonsgegevens kunt inzien en aanpassen. Met uw persoonlijke Mijn ARTIS-account kunt u voortaan gemakkelijk en snel: 

  • Uw introducécoupons en gekochte toegangsbewijzen downloaden.
  • Leden toevoegen aan uw lidmaatschap.
  • Uw lidmaatschapsjaar betalen.
  • Adreswijziging doorgeven wanneer u verhuisd bent.

Maak een Mijn ARTIS-account aan

Via onderstaande knop kunt u zich direct registreren. Heeft u een probleem bij het registreren van uw account? Kijk onderaan op deze pagina voor antwoorden op de veelgestelde vragen, vul het contactformulier voor leden in of neem contact op met onze ledenadministratie via 020 5233 670. Op dit moment is de wachttijd langer dan normaal in verband met de drukte rondom de ledenopening. We hopen op uw begrip hiervoor.

maak uw account aan

Veelgestelde vragen Mijn ARTIS

 

 

Wat is Mijn ARTIS?
Mijn ARTIS is uw persoonlijke inlogaccount waarop u onder andere uw persoonsgegevens kunt wijzigen, leden en/ of ARTIS-Micropia kunt toevoegen aan uw lidmaatschap en uw verhuizing door kunt geven. Ook kunt u hier te allen tijde uw gratis introducécoupons downloaden. 

Hoe maak ik een Mijn ARTIS-account aan? 
U kunt eenvoudig een Mijn ARTIS-account aanmaken door zich te registreren via bovenstaande knop. Indien uw e-mailadres bij ons bekend is, kunnen wij uw gegevens koppelen via uw e-mailadres. Mocht uw e-mailadres niet in ons systeem staan, zullen wij op basis van uw adres, tijdens registratie, vragen om een verificatiecode. Deze verificatiecode heeft u ontvangen in een brief. Mocht u deze brief niet meer hebben of nooit hebben ontvangen, kunt u via onze ledenadministratie uw e-mailadres laten toevoegen of de verificatiecode opvragen.

Wat is een verificatiecode? 
Indien uw e-mailadres niet bekend is in ons systeem, hebben we een extra controle ingebouwd om de juiste gegevens aan het juiste account te koppelen. De verificatiecode is een 16-cijferig nummer om deze controle te doen, en te zorgen dat u niet de gegevens van iemand anders in uw account krijgt.

Waar kan ik mijn verificatiecode vinden? 
Indien uw e-mailadres niet bij ons bekend is, heeft u bij het ARTIS-tijdschrift nummer 3 (augustus 2017) een brief gekregen met hierop uw verificatiecode. Mocht u deze brief niet meer hebben of nooit hebben ontvangen, kunt u contact opnemen met onze ledenadministratie. Zij kunnen dan uw e-mailadres opnemen in het systeem of de verificatiecode aan u doorgeven.

Moet ik een Mijn ARTIS-account aanmaken? 
Met een persoonlijk Mijn ARTIS-account heeft u op elk gewenst moment inzicht in uw lidmaatschapsgegevens en kunt u hierin aanpassingen doen. ARTIS is zich bewust van de vele brieven die jaarlijks de deur uitgaan en wat voor belasting dit kan hebben op het milieu. Door middel van Mijn ARTIS kunnen wij ons steentje bijdragen om minder papier te verbruiken. Mijn ARTIS zal in de toekomst steeds vaker een rol spelen in het onderhouden van uw ARTIS-lidmaatschap.

Het lukt mij niet om een Mijn ARTIS-account aan te maken, wat nu? 
Wat vervelend dat het niet lukt om een account aan te maken. Wellicht heeft u een verkeerde verificatiecode gekregen of is er een ander e-mailadres van u bij ons bekend. Neem alstublieft contact op met onze ledenadministratie, vul het contactformulier voor leden  in of neem telefonisch contact op via 020 5233 670.

Ik zie mijn lidmaatschapsgegevens niet terug in Mijn ARTIS, wat nu?  
Het kan zijn dat er een ander e-mailadres van u bij ons bekend is. Neem alstublieft contact op met onze ledenadministratie, zodat wij u verder kunnen helpen. Vul het contactformulier voor leden  in of neem telefonisch contact op via 020 5233 670.

Ik wil de beheerder van mijn lidmaatschap aanpassen, kan dat?
Dat is geen enkel probleem. Vul hiervoor het contactformulier in via Mijn ARTIS. Het formulier vindt u links in het menu van Mijn ARTIS. 

Mijn vraag staat hier niet tussen. Hoe kan ik contact opnemen?
Misschien staat uw vraag wel bij de  veelgestelde vragen  van het ARTIS-lidmaatschap. Staat uw vraag daar ook niet bij? Vul dan het contactformulier voor leden  in of neem telefonisch contact op met onze ledenadministratie via 020 5233 670.