Waarom smaakt de toekomst naar tempeh?
- 8 juni
- 15:00 - 16:15 uur
- ARTIS-Groote Museum
Een duurzaam alternatief
Leanne Wijnsma en Sebastiaan van Lunteren van Boonzaak kennen de kringloop van tempeh als geen ander. Zij maken tempeh van Nederlandse ‘vergeten’ bonen, zoals de krombek- en citroenboon. Ook experimenteren ze met restwarmte van dataservers voor het fermentatieproces. Deze tempeh is niet alleen duurzaam geproduceerd, maar ook nog eens ontzettend voedzaam en lekker. Maar... als het zo goed is voor mens en planeet, waarom eten we het dan nog niet massaal? Ontdek de kringloop van boon tot buik én jouw eigen plek daarin tijdens Groote Museum Vraagt.
Praktische informatie
- waar
- ARTIS-Groote Museum, Oostzaal
- wanneer
- zondag 8 juni
- hoe laat
- 15.00 - 16.15 uur
- prijs
- gratis bij een bezoek aan het museum