None

Eten in de kas: ARTIS opent nieuw restaurant de Serre

– jul 4, 2020

Vanaf nu kunnen bezoekers terecht bij het nieuwe ARTIS-restaurant de Serre voor een hapje en een drankje. Het restaurant is gevestigd in een kas gevuld en omringd met kleurrijke bloemen en planten. Het terras van de Serre kijkt uit op het verblijf van de Afrikaanse pinguïns.

Botanisch menu

Het restaurant heeft een menu met een botanisch thema en is 100% vegetarisch en deels vegan. In het assortiment van de horecagelegenheden in ARTIS zijn steeds minder dierlijke producten te vinden; de Serre is het eerste restaurant in ARTIS dat volledig vegetarisch is. Het menu bestaat onder andere uit gazpacho, pita pulled oats, gegrilde aubergine, nacho’s en bananenbrood. Daarnaast zijn er ook huisgemaakte limonades, mojito's, botanische biertjes en oranjebloesem spritz te verkrijgen. Neem zelf een kijkje bij de Serre om het volledige menu te ontdekken.

Serrevermaat1920x1080.jpg

ARTIS-Avondwandeling

Tijdens de ARTIS-Avondwandeling is de Serre ook geopend om eten en drinken af te halen. Op deze manier kan je een hapje eten terwijl je luistert naar de Avondwandeling, zo hoef je niks te missen. De Avondwandeling is vanaf 9 juli elke donderdag, vrijdag, zaterdag te lopen. Kijk voor meer informatie op www.artis.nl/wandeling .