nieuws

Illuminade feestelijk van start in Artis

11 december 2014 – Met de opening van de wandelroute Illuminade is het Amsterdam Light Festival compleet.

Lees meer

olifantenbul tijdelijk in Artis voor fokprogramma

4 december 2014 – Aziatische olifantenbul Mekong zal vanaf vandaag tijdelijk in Artis verblijven in het kader van het Europese fokprogramma (EEP) voor de bedreigde Aziatische olifant.

Lees meer

vier de kerstvakantie in Artis

26 november 2014 – Tijdens de kerstvakantie zijn er elke dag veel winterse activiteiten in Artis. Ga op reis met Artis de Marsis, of ontdek meer over de verschillende rituelen van mens en dier.

Lees meer

kerstontbijt of -brunch in Artis

21 november 2014 – Artis is 365 dagen per jaar geopend, dus ook tijdens de kerstdagen. Kom genieten van een kerstontbijt met uitzicht op de giraffen of van een kerstbrunch aan het Artisplein.

Lees meer

chimpansee Tumbili overleden

19 november 2014 – Het 21-jarige chimpanseemannetje Tumbili is vandaag onverwacht overleden. Tot voor kort was hij de leider van de chimpanseegroep in Artis.

Lees meer

plan je bezoek

Er is elke dag van alles te doen in Artis. Hoe laat vertellen de dierverzorgers meer over hun dieren? Print de agenda en neem hem mee naar Artis.

Bekijk de dagagenda »

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting