nieuws

meivakantie in Artis

14 april 2015 – Van zaterdag 2 tot zondag 10 mei is het meivakantie, en staat Artis in het teken van overleven met behulp van de natuur.

Lees meer

Tulp Festival Amsterdam geopend

31 maart 2015 – Op het Artisplein is tijdens het Tulp Festival een kleurrijk tapijt neergelegd. De 52.4000 tulpen vertalen voor een maand de bakstenen sierbestrating naar levende natuur.

Lees meer

Artis staat in bloei

31 maart 2015 – Beleef het groene hart van Amsterdam. Wandel langs krokussen, winterakonieten, blauwe druifjes narcissen, keizerskronen, lelies en tulpen.

Lees meer

het licht uit voor de aarde

27 maart 2015 – In het kader van Earth Hour gaan zaterdagavond om 20.30 uur overal waar het kan de lichten uit in Artis, maar ook op het Artisplein en in Micropia.

Lees meer

beleef Pasen in Artis

26 maart 2015 – Kom tijdens Pasen naar Artis. Van vrijdag 3 tot en met maandag 6 april is er van alles te zien, te doen en te beleven.

Lees meer

plan je bezoek

Er is elke dag van alles te doen in Artis. Hoe laat vertellen de dierverzorgers meer over hun dieren? Print de agenda en neem hem mee naar Artis.

Bekijk de dagagenda »

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting