page title

Bezoek ook Micropia

Micropia is ’s werelds enige museum waar de onzichtbare wereld van micro-organismen zichtbaar wordt gemaakt. Het museum ligt aan het Artisplein, naast de Hoofdentree van het ARTIS-Park.

Combineer je bezoek

In ARTIS komen mensen, dieren, bomen, planten, sterren, musea, kunst en erfgoed samen. Combineer je bezoek met Micropia, en laat je leerlingen ook kennismaken met de onzichtbare natuur. In Micropia kunnen leerlingen en studenten zich verdiepen in het machtigste en meest succesvolle leven op aarde, microben.

Lesmateriaal Micropia

Micropia stelt gratis lesmateriaal beschikbaar voor de bovenbouw van het primair onderwijs tot en met de hoogste klassen van het voortgezet onderwijs. Dit materiaal is te gebruiken tijdens het bezoek en om in de klas te behandelen.

lesmateriaal

Voordelige combinatietarieven

Voor het onderwijs zijn er zeer voordelige tarieven voor een combinatiebezoek, mits je je schoolbezoek van tevoren aanmeldt. Voor dit schooljaar meldt je je (combinatie)bezoek aan via het onderwijsboekingsysteem van Micropia.

boek direct
 

ARTIS € 9,50 p.p.
ARTIS met onderwijskaart*  € 4,50 p.p.
ARTIS & Micropia € 11,50 p.p.
ARTIS & Micropia met onderwijskaart* € 9,50 p.p.

* Voor scholen uit Noord-Holland is het mogelijk om een onderwijskaart voor ARTIS aan te vragen. De onderwijskaart wordt mogelijk gemaakt door een speciale subsidie van de provincie. Deze subsidie maakt het ARTIS mogelijk om korting aan te bieden aan de scholen.

onderwijskaart