page title

Doe de Slaapwandeling en ontdek ARTIS in het donker

Deze winter beleef je ARTIS op een hele andere manier, in het aardedonker, na openingstijd. Terwijl de kunstwerken van Amsterdam Light Festival de stad verlichten, is ARTIS een van de donkerste plekken van Amsterdam. Niets is meer ontwrichtend voor ons als mens dan de afwezigheid van licht, gewend als we zijn om op onze ogen te vertrouwen. De duisternis vraagt om aanpassingen. Wat kunnen we daarover leren van de natuur? 

Met een speciaal ontwikkelde app dwaal je na sluitingstijd door het park en bezoek je Micropia. Hoe slapen flamingo’s op één poot, waarom geven paddenstoelen licht en hoe jagen vleermuizen in het donker? Je staat stil op het allerdonkerste plekje van ARTIS. Wat hoor je? Wat ruik je? Doe de Slaapwandeling en ontdek de verhalen van donker ARTIS.

Download de gratis app (Nederlandse en Engelse versie) in de App Store of Google Play Store . Koop  hier alvast je kaarten.

Button_Google_Play_def_site.png   Button_app store_def_site.png

Wanneer van 6 december t/m 18 januari elke donderdag, vrijdag en zaterdag en in de kerstvakantie dagelijks (m.u.v. 31 december). 
Hoe laat de Slaapwandeling loop je tussen 17.00 en 20.00 uur. Om 19.30 uur sluiten de kassa en toegang. 
Prijs € 15,00 (ARTIS-leden € 7,50), inclusief toegang tot ARTIS-Micropia. Kinderen van 0 t/m 2 zijn gratis.

Heb je een kaartje voor Stars & Stories? Klik dan hier .

De wandeling duurt circa anderhalf uur en is geschikt alle leeftijden. Zorg dat je telefoon voldoende is opgeladen (minstens 50%). 

 

groepsarrangement               koop een kaartje

 

Alleen tijdens Amsterdam Light Festival 

 

 

 

 

ALF_logo_CMYK_lichtblauwe letters.png
1540x800_wolf_ALF_slaapwandeling.png