page title

ARTIS-Zoomeravond 13 juli

In juni, juli en augustus is ARTIS weer iedere zaterdag open tot de zon ondergaat. Elke week is er een ander programma. Bekijk hier wat er 13 juli allemaal te doen is.

Kinderyoga

Beweeg jij tijdens kinderyoga mee als een dier?

Waar Hollandse Tuin
Hoe laat 15.00 uur 

Workshop kunst met bladeren en macramé plantenhanger knopen

Deze zaterdag kun je in ARTIS leren hoe je je eigen macramé plantenhanger kunt knopen. Hiermee hang je planten gemakkelijk op in huis, in de tuin of aan je balkon. Of ontdek je artistieke kant en maak een kunstwerk met bladeren en krijt.

Waar Hollandse Tuin
Hoe laat 16.00 - 19.00 uur

ARTIS vertelt

Iedere Zoomeravond vertelt een ARTIS-medewerker vanuit zijn of haar eigen expertise over de relatie tussen planten en gezondheid. Deze zaterdag spreekt de ARTIS-hovenier over de bomen in ARTIS.

Wie ARTIS-hovenier
Over de bomen in ARTIS
Waar Muziektent
Hoe laat 16.30 uur 

Tim Dawn persfoto.jpg

Optreden

Met zijn ambachtelijk maar moderne indie pop en oprechte stemgeluid doet hij denken aan artiesten als James Bay, Hozier en Coldplay.  

Wie Tim Dawn
Waar Muziektent
Hoe laat 19.00 uur

koop hier je kaartje

None

Elke Zoomeravond

Eten en drinken

Tijdens de Zoomeravonden kun je terecht voor zomers eten en drinken. Elke zaterdag is er een veelzijdig aanbod, van een vegetarische maaltijd tot steenovenpizza met kruiden uit de eetbare tuin van ARTIS. Of haal een vers frietje bij het nieuwe Polderfrietkot. Door te koken met groenten van Instock, te werken met biologische streekproducten en door duurzame verpakkingen te gebruiken proberen we verantwoordelijk met de natuur om te gaan.

Ruimtepaspoort

Tijdens de Zoomeravonden kun je in het Planetarium stempels voor je ruimtepaspoort halen. Tijdens de verschillende voorstellingen reis je steeds verder het heelal in. Met drie stempels kun je een speciale ruimtebutton verdienen.

Waar Planetarium
Hoe laat 15.00, 16.00, 17.00 uur

Muziek in het park_zoomeravonden_2018_1920x1080.jpg

Muziek in het park 

Hoor je de akoestische muziek tijdens je picknick in het gras?

Waar hele park
Hoe laat 15.30 tot 19.00 uur 

Vakantie tussen de sterren

Kom naar het Planetarium en bekijk de zomersterrenhemel van Nederland en verschillende vakantiebestemmingen in Europa. Reis vervolgens mee tussen sterren en planeten naar het einde van het zichtbare heelal, in deze speciale live voorstelling.

Waar Planetarium
Hoe laat 18.00, 19.00, 20.00 en 21.00 uur

Avondrondleiding 

Een speciale rondleiding door schemerend ARTIS. Dwaal mee met de rondleider die vertelt over de nachtrituelen van de dieren.

Waar vertrek bij de Apenrots
Hoe laat 20.15 uur (ongeveer 60 minuten)