page title

Nh1816 Zoomeravonden

De coöperatie Nh1816 nodigt haar leden uit voor de ARTIS-Zoomeravonden op de zaterdagen in augustus. Er zijn optredens van bekende artiesten en opkomende muzikanten en workshops voor kinderen totdat de zon ondergaat. Op naar ARTIS!

Avondrondleiding_zoomeravonden_2018_1920x1080.jpg

Picknick in het gras, of bestel pizza bij de buitenkeuken. Leer hoe je je eigen bokashi maakt of luister naar verhalen over kringlopen in de natuur. En sluit de avond af met een rondleiding door een schemerend park. De kaartverkoop voor de Nh1816 Zoomeravonden start op 15 juni 2018.

koop Nh1816 Zoomeravonden-kaartjes

bekijk hier de actievoorwaarden

Programma

4 augustus   Poppenkast, de ARTIS-dierverzorger vertelt en MOOON
11 augustus Poppenkast, de ARTIS-astronoom vertelt en Kris Berry
18 augustus Kinderyoga, de ARTIS-bioloog vertelt en Ntjam Rosie
25 augustus Poppenkast, de ARTIS-vrijwilliger vertelt over vleermuisspotten, nacht van de Vleermuis en Herman in een bakje Geitenkwark

Maak je eigen bokashi

Tijdens deze activiteit leer je hoe je van plantaardig afval weer een nieuwe grondstof kunt maken. Het enige dat je nodig hebt zijn plantenresten, een beetje klei, water en microben. Deze kleine organismen zetten afval op een duurzame manier om in een rijke plantenvoeding. Neem je eigen bakje, zakje of emmertje mee en geef jouw moestuin een steuntje in de rug. 

lees meer over bokashi

Samenwerking Nh1816 en ARTIS

Stichting Natura Artis Magistra is als goed doel voor een groot deel afhankelijk van schenkingen, sponsoring en nalatenschappen. Om ARTIS te behouden voor de toekomst is geld nodig. Door de sponsoring van ARTIS ondersteunt de Stichting Goede Doelen Nh1816 actief de ideële doelstellingen van ARTIS, zoals de instandhouding van het monument ARTIS, natuur- en milieu educatie, internationale fok¬ en herintroductie programma’s en natuurbehoud. 

De nieuwe verblijven van de jaguars, de Bennett wallaby’s en de slingerapen in ARTIS zijn mogelijk gemaakt door de Stichting Goede Doelen Nh1816. De verblijven zijn een eerste stap in de vernieuwing van ARTIS, die tot doel heeft meer liefde en zorg voor de natuur te creëren. 

lees meer over de steun van Nh1816 aan ARTIS