page title

Nh1816 Zoomeravonden

De coöperatie Nh1816 nodigt haar leden uit voor de ARTIS-Zoomeravonden op de zaterdagen in augustus. Er zijn optredens van bekende artiesten en opkomende muzikanten en workshops voor kinderen totdat de zon ondergaat. Op naar ARTIS!

Avondrondleiding_zoomeravonden_2018_1920x1080.jpg

Picknick in het gras, haal een curry bij de Hazelaar of bestel pizza bij de buitenkeuken. Ontdek hoe planten jou en de wereld om je heen gezond houden, of ga zelf aan de slag met groen tijdens de workshops. Sluit de avond af met een rondleiding door een schemerend park.

Let op; kies op de bestelpagina voor de ‘Nh1816 Zoomeravond’ in plaats van ‘ARTIS-Park’ om de juiste tickets te bestellen.

koop Nh1816 Zoomeravonden-kaartjes

bekijk hier de actievoorwaarden

Programma

3 augustus Pride rondleiding, kinderyoga, de ARTIS-bioloog vertelt over bloemetjes en bijtjes, macramé plantenhanger knopen, bokashi maken en optreden van Ohslo.
10 augustus Poppenkast, de Micropia-microbioloog vertelt over munt, mest en microben, macramé plantenhanger knopen, eetbare tuin maken en optreden van Sofie Winterson.
17 augustus Poppenkast, de ARTIS hovenier vertelt over eetbare planten, eetbare tuin maken, kunst met bladeren en optreden van Stephanie Struijk.
24 augustus Kinderyoga, de ARTIS-vrijwilliger vertelt over vleermuisspotten in de stad, bokashi maken, kunst met bladeren en optreden van Jeangu Macrooy. Nacht van de Vleermuis: kom zelf vleermuizen spotten met een batdetector.
31 augustus Poppenkast, de ARTIS-astronoom vertelt over wat we dit seizoen eten, macramé plantenhanger knopen, bokashi maken en optreden van Rabasa. 
Bij_plant_bloem_missie_visie_adoptiepagina_1920x1080.jpg


Planten in het zonnetje

Sommige planten zijn eetbaar en anderen hebben een medicinale werking. Samen vormen ze een groene long en zorgen ze voor een gezondere wereld. Iedere Zoomeravond vertelt een ARTIS-medewerker over planten. De bioloog over de bloemetjes en de bijtjes, en de dierverzorger over hoe planten het dieet van dieren verrijken. Liever zelf aan de slag met groen? Kom dan een macramé plantenhanger knopen, kunst maken met bladeren of begin je eigen eetbare tuin.

Samenwerking Nh1816 en ARTIS

Stichting Natura Artis Magistra is als goed doel voor een groot deel afhankelijk van schenkingen, sponsoring en nalatenschappen. Om ARTIS te behouden voor de toekomst is geld nodig. Door de sponsoring van ARTIS ondersteunt de Stichting Goede Doelen Nh1816 actief de ideële doelstellingen van ARTIS, zoals de instandhouding van het monument ARTIS, natuur- en milieu educatie, internationale fok¬ en herintroductie programma’s en natuurbehoud. 

De nieuwe verblijven van de jaguars, de Bennett wallaby’s en de zwarte slingerapen in ARTIS zijn mogelijk gemaakt door de Stichting Goede Doelen Nh1816. De verblijven zijn onderdeel van de vernieuwing van ARTIS.

lees meer over de steun van Nh1816 aan ARTIS