page title

Bezoek Zomer in ARTIS

ARTIS heeft zin, zin in de zomer. Vanaf vrijdag 9 juli tot en met zondag 5 september zijn er overdag verschillende activiteiten voor het hele gezin. Wanneer de avond valt en de hemel rood kleurt, biedt ARTIS op vrijdag, zaterdag en zondag een avondprogramma gevuld met liefde.

Zinderende Zomeravonden en Jazz at the Plantage

Beleef het park op deze Zinderende Zomeravonden buiten de reguliere openingstijden en wandel de Veelkleurige Liefdesroute, een audiotour over seksuele diversiteit in de natuur. Op alle avonden klinken muzikale klanken door het park dankzij het Conservatorium van Amsterdam. Op de vrijdagavond brengen zij een intiem en akoestisch jazzconcert ten gehore tijdens het jazzfestival Jazz at the Plantage. Er is daarnaast altijd plek in het warme gras voor een zomerse avondpicknick. 

Een dag vol familieplezier

Op reis zonder zeulen met koffers, lange wachtrijen en coronastress? Neem je kinderen dan mee op Wereldreis in ARTIS. Tijdens een speurtocht maken ze kennis met dieren, planten en microben uit alle continenten. 

koop je ticket

Wil je meer weten over de zomerprogrammering in ARTIS? Druk voor meer info over de dagprogrammering tijdens de zomer in ARTIS op onderstaande knop:

dagprogramma Zomer in ARTIS

Druk voor meer info over de avondprogrammering tijdens de zomer in ARTIS op onderstaande knop:

zinderende zomeravonden

Wanneer? Vanaf vrijdag 9 juli tot en met zondag 5 september
Hoe laat? Overdag van 09.00 tot 18.00 uur en de Zinderende Zomeravonden van 17.00 uur tot 21.00 uur.
Prijs Overdag gelden de reguliere prijzen van een ARTIS-toegangskaart. Regulier tarief voor de zomeravonden is €15,00, voor ARTIS-leden is de prijs € 10,00.
Micropia  Bij aankoop ARTIS-zomeravondticket kortingscode voor een gratis ticket + kinderen tot 18 jaar gratis.