page title

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een kinderfeestje?
Reis naar je eigen planeet duurt anderhalf uur. De kinderfeestjes Trakteer de dieren en Speur in het park duren allebei een uur. Hoe lang je in het park bent daarvoor of daarna mag je zelf beslissen. 

Waarom kan ik de door mij gewenste datum niet meer boeken?
Voor de kinderfeestjes Reis door de ruimte en Trakteer de dieren geldt dat de boeking tot drie weken voor de gewenste datum geboekt kan worden. Speur in het park kan tot twee dagen voor de gewenste datum geboekt worden. 

Kunnen we lunchen voor de activiteit?
De tafel met de lunch staat de hele dag voor je klaar in ons restaurant de Twee Cheetahs. Het is dus aan jou wanneer je hier gebruik van wil maken.

Kan ik mijn reservering nog wijzigen?
Wanneer je de reservering wilt wijzigen, horen wij dat graag uiterlijk 7 dagen van tevoren per e-mail op info@artis.nl of telefonisch op 020-5233670. Hiervoor wordt € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht. Bekijk de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Kan ik kiezen welke dieren worden gevoerd bij Trakteer de dieren?
Helaas kunnen we geen garanties geven voor welke dieren worden gevoerd tijdens het kinderfeestje.

Ik ben ARTIS-lid en ik heb nog introducécoupons. Kan ik deze gebruiken voor een kinderfeestje?
Helaas zijn introducécoupons, kortingen en toegangskaarten van externe partijen niet te gebruiken in combinatie met een kinderfeestje.

Wij zijn lid van ARTIS, krijgen we dan korting op het kinderfeestje?
Kinderen die lid zijn van ARTIS krijgen € 6,50 korting. 

We komen met een kindje meer of minder dan wij hebben gereserveerd, kan dat?
Een kindje meer of minder is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat de minimale groepsgrootte 6 kinderen is, en de maximale groepsgrootte 12 kinderen. Ga op de dag van bezoek langs de ARTIS-kassa om dit aan te geven.