page title

Trakteer de dieren

Wanneer eet een leeuw en wat eet een stokstaartje? Hoeveel voer gaat er in één dag doorheen in ARTIS? Vier je feestje in ARTIS en ontdek wat de dieren eten en help mee met voeren. 

Het feestje begint bij de Muziektent waar je opgewacht wordt door een ARTIS-rondleider. Kom erachter wat welke dieren eten en wat er gebeurt nadat de dieren gevoerd zijn. Hierna krijg je te zien hoe het eten van de dieren wordt bereid en mag je zelf helpen de dieren te voeren.* 

En wat staat er op het menu voor de kinderen? In restaurant de Twee Cheetahs kun je met uitzicht op de netgiraffen en Grévy-zebra’s lunchen met patat met een kaassouflé.

De activiteit start op het door jou gekozen tijdstip, om 13.00, 14.00, 15.00 of 16.00 uur. Wil je eerder naar ARTIS komen? Dat kan, de rest van de dag kan je helemaal zelf invullen. Ook de tafel in de Twee Cheetahs staat de hele dag voor jullie klaar.

*Alle dieren in ARTIS hebben een speciaal dieet, daarom is het niet mogelijk om zelf dieren te kiezen.

Leeftijd jarige 7 tot 12 jaar
Duur activiteit 60 minuten
Prijs per kind regulier € 21,25
Prijs per kind lid € 13,75
Prijs per begeleider regulier € 23,00
Prijs per begeleider lid € 7,50

Boeken

boek Trakteer de dieren

 

Nog vragen over de kinderfeestjes? Bekijk de veelgestelde vragen ​. Lees ook de voorwaarden  die van toepassing zijn op verjaardagsfeestjes.

‘Jarig in ARTIS: Trakteer de dieren’ moet minimaal drie weken van tevoren worden geboekt.