None

Moord in ARTIS

Met de luisterthriller Moord in ARTIS word je als bezoeker in het schemerduister dwars door het park geleid. Ook dan is het park vol leven: je hoort uilen roepen, lemuren krijsen, fazanten door de struiken ritselen, wolven huilen. Tijdens Moord in ARTIS volg je een telefoongesprek tussen een journalist en een stagiair die onderzoek doen naar onverklaarbare geluiden in het park. Maar dan verdwijnt de verslaggever spoorloos...

Speciaal deze winter

Moord in ARTIS is te beleven van 1 november 2018 tot en met 6 januari 2019, tussen 15.30 en 18.00 uur (de kassa en Hoofdentree sluiten om 17.00). Download de Moord in ARTIS-app via de  App Store of  Google Play  en koop een speciaal geprijsde toegangskaart die toegang geeft vanaf 15.30 uur – vlak voor de schemer valt. Een Moord in ARTIS-toegangskaart koop je online of aan de ARTIS-kassa. Het meenemen van oordopjes of koptelefoon met microfoon (geen draadloze oordopjes of koptelefoon) en een voldoende opgeladen smartphone is essentieel. Oordopjes zijn ook te koop in de ARTIS-winkel. Vanaf 15.30 uur kun je bij de Hoofdentree van ARTIS de app starten. Zet voordat je begint de bluetooth aan.

Button_app store_def_site.png
Button_Google_Play_def_site.png

Praktische informatie

Wanneer 1 november - 22 december: op donderdag, vrijdag en zaterdag

23 december - 6 januari (kerstvakantie): elke dag

Let op: met uitzondering van 31 december, dan sluit ARTIS om 16.00 uur
Hoe laat 15.30 - 18.00 uur (toegang tot het park tot 17.00 uur)
Tarief (3+ jaar) € 12.50
Studententarief € 4.00 (1 november - 22 december, op donderdag en vrijdag), meer informatie

Bezoekers die tijdens de reguliere openingstijden in het park zijn (9.00 tot 17.00 uur), kunnen tot 18.00 uur Moord in ARTIS ook beleven. Zij maken gebruik van een reguliere toegangskaart. 

koop een kaartje

Mediapartner

ARTIS bedankt mediapartner van Moord in ARTIS: XITE