page title

Word adoptant

Adopteer een dwergoeistiti, het kleinste aapje ter wereld, zodat bezoekers kunnen blijven kijken hoe deze aapjes hun jongen grootbrengen. Adopteer een olifant en maak mede mogelijk dat dagelijks honderden mensen zich verwonderen over hoe dit enorme dier zich in de groep beweegt en gedraagt. Of kies een van de ruim 600 andere diersoorten, honderden bomen, dierenverblijven, kunstwerken, monumenten, of talloze bankjes die ARTIS rijk is.

Blauwkeelara PC1_1920x1080.jpg

Wie geeft er om de blauwkeelara?

Voordelen voor ARTIS en voor u

Met een adoptie verbindt u zich als organisatie aan ARTIS en zo steunt u het voortbestaan van ARTIS als instituut. Zodat mensen er ook in de toekomst geïnspireerd raken, zich verwonderen en leren over de natuur en zichzelf. U wordt bovendien uitgenodigd voor het jaarlijkse evenement voor adoptanten, krijgt een vermelding in het jaarverslag en wordt u vermeldt bij de  partners van ARTIS.

Bespreek de mogelijkheden

Wilt u een dier, dierenverblijf, boom, bankje of iets anders adopteren? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en tegenprestaties. Neem contact op met Ekelien Siderius.

020 52 33 462
steunartis@artis.nl