page title

Vrienden van ARTIS

ARTIS is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Deze groene oase in het hart van de stad is uniek. Een achtertuin van vele generaties, en misschien ook wel van u. Word nu vriend en draag bij aan het voortbestaan van ARTIS.

buddha_Japanse_Tuin_parkbankje_R_1920x1080.jpg

Wat is uw mooiste herinnering aan ARTIS?

Met de hele klas op stap en voor het eerst in uw leven een giraffe in het echt zien? Bij de flamingovijver op de knieën gaan om uw geliefde ten huwelijk te vragen? Of misschien wel het wekelijkse bezoek met uw kinderen om de Japanse makaken op de Apenrots hun eten te zien wassen. Word nu vriend van ARTIS, en zorg ervoor dat deze plek vol dierbare herinneringen en verhalen behouden kan blijven.

word vriend

giraffe_historie_geschiedenis_oude_foto_1920x1080.jpg

Voor de vrienden van ARTIS doen we graag iets extra's

  • U en één introducé worden verwelkomd op een jaarlijkse bijeenkomst in ARTIS.
  • U en één introducé worden verwelkomd in ARTIS voor een jaarlijkse lezing.
  • U ontvangt 2x per jaar een e-mailnieuwsbrief over de laatste status van de vernieuwingen.

Constante vernieuwing is broodnodig

ARTIS creëert meer ruimte voor de dieren, planten en het erfgoed. Het nieuwe buitenverblijf voor de Aziatische olifanten, de Ruïne voor de sneeuwuilen en Japanse kraanvogels en het eiland voor de zwarte slingerapen zijn de afgelopen tijd in gebruik genomen.

Jonge goudwang gibbon man_Maykin_adoptant_1920x1080.jpg


Ook de goudwanggibbons hebben een nieuw binnenverblijf nodig. In het nieuwe verblijf wordt meer gedragsverrijking en gezinsuitbreiding van de bedreigde aapsoort mogelijk. Na het buitenverblijf is ook het binnenverblijf van de Aziatische olifant aan vernieuwing toe. En dat is nog niet alles: in het eeuwenoude Aquarium heeft het zoute zeewater zijn tol geëist, en moet de tussenfundering van het monument na 134 jaar dringend worden vervangen.

 

Draag structureel bij aan het voortbestaan van ARTIS

Zonder deze vernieuwing is het voortbestaan van ARTIS in gevaar. En daarom vragen we u om hulp. Structurele hulp, om een solide basis te vormen voor de constante vernieuwingen. Samen met u als vriend, zien we de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

word vriend

Bent u al lid? 

Bent u al lid? Dank u wel. Wij verwelkomen u graag elke dag in het park. Naast uw lidmaatschap kunt u ook vriend worden en daarmee het voortbestaan van ARTIS ondersteunen.

Bent u al vriend?

Bent u al vriend? Hartelijk dank voor uw betrokkenheid. Mocht u uw donatiebedrag willen aanpassen of uw donatie willen vastleggen in een schenkingsovereenkomst voor fiscaal voordeel dan kunt u een e-mail sturen naar steunartis@artis.nl onder vermelding van uw naam, adres en eventueel uw lidmaatschapsnummer.