page title

Sponsor ARTIS, sponsor alles.

ARTIS is op zoek naar toegewijde sponsoren. Bedrijven die net als wij willen bijdragen aan een betere toekomst voor de natuur, voor de mens, en voor de wereld. Voor alles dus eigenlijk. Als groene oase middenin in Amsterdam geeft ARTIS samen met uw bedrijf richting aan de toekomst op thema’s als biodiversiteit, duurzaamheid, voedsel, water, innovatie, educatie en erfgoed.

Wij kijken ernaar uit u als toekomstig sponsor te ontmoeten. Maak een afspraak met Ekelien Henderson, Coördinator zakelijke markt via 06-57 47 06 43 of stuur een e-mail naar: e.henderson@artis.nl .

ARTIS zoekt toegewijde sponsoren

In ARTIS leer je over álles om je heen. Van de piepkleinste microben tot het onmetelijke sterrenstelsel, van de dwergoeistiti tot de Aziatische olifant, en alles daartussenin. In ons park van 14 hectare middenin Amsterdam laten we zien hoe alles met elkaar samenhangt. Daarnaast laten we zien wat we nú kunnen doen om onze planeet leefbaar te houden voor huidige en toekomstige generaties. ARTIS groeit de komende jaren verder uit tot een toonaangevend instituut dat zich inzet voor het behoud en welzijn van de natuur. In 2030 is ARTIS een klimaatneutraal park waar natuurorganisaties zich vestigen en waar we bezoekers meenemen in de uitdagingen van vandaag en morgen. We zoeken een (hoofd)sponsor die ARTIS, ARTIS-Micropia en het Groote Museum op lange termijn helpen om die missie, visie en ambities te realiseren. 

Samen werken aan de toekomst

Uw bedrijf werkt aan oplossingen voor de toekomst, levert kennis, logistiek, ideeën, of nieuwe technologie. Maar u weet ook: duurzaamheid gaat over samenwerking, want zorgen voor de aarde kan niemand alleen. 

ARTIS verbindt zich met natuurorganisaties, scholen, ngo’s, startups en bedrijven. Met mensen uit Amsterdam en daarbuiten, jong en oud, uit alle wijken, van allerlei culturen en met ieder hun eigen ideeën en idealen. En met uw bedrijf. Als partner en sponsor van ARTIS bouwen we straks met elkaar aan de plek waar heel Nederland samenkomt om na te denken over een duurzame toekomst voor de planeet.

Maak gebruik van het bereik van ARTIS

Samen met ARTIS kunt u een groter verschil maken. Heeft u meer bereik, want maar weinig plekken in Nederland veroveren jaar in jaar uit de harten van zoveel verschillende mensen. ARTIS verwelkomt jaarlijks 1,4 miljoen bezoekers en heeft een groot zakelijk netwerk. 

ARTIS zit in het DNA van Nederland en is dé ontmoetingsplek waar generaties leren over de natuur. Als sponsor van ARTIS profiteert u van ons grote bereik. ARTIS biedt onder andere:

  • gezamenlijke PR
  • unieke evenementlocatie
  • exclusieve belevingen
  • zichtbaarheid
  • content
  • netwerkmogelijkheden
  • medewerkers welzijn en -betrokkenheid

Word sponsor van ARTIS

De coronacrisis heeft ARTIS hard geraakt. Daarom is ARTIS nu op zoek naar sponsoren. Als (hoofd)sponsor gaat u met ARTIS een bijzondere samenwerking aan voor de lange termijn. We stellen gezamenlijke doelen en werken aan de bloei van projecten die we allebei belangrijk vinden. Bijvoorbeeld op het gebied van biodiversiteit, duurzaamheid, voedsel, water, innovatie, educatie en erfgoed.

Sponsor ARTIS, sponsor alles. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten. Maak een afspraak met Ekelien Henderson, Coördinator zakelijke markt via 06 – 57 47 06 43 of stuur een e-mail naar: e.henderson@artis.nl