None

ARTIS organiseert proefopening op 16, 17 en 18 april

– apr 7, 2021

Klik op onderstaande knop voor meer informatie rondom de proefopening van ARTIS op 16, 17 en 18 april.

ARTIS opent vanaf vrijdag 16 april gedurende drie dagen de poorten en doet mee aan het initiatief Testen voor toegang van de Rijksoverheid. ARTIS is blij dat bezoekers het park, microbenmuseum ARTIS-Micropia en het Planetarium na lange tijd eindelijk weer kunnen bezoeken. 

Tijdens deze proefdagen vraagt ARTIS bezoekers, als voorwaarde van deze pilot, dat zij een negatief testbewijs verkregen via www.testenvoortoegang.nl overhandigen bij aankomst.

ARTIS is hoofdzakelijk een openlucht locatie en heeft in 2020 laten zien dat, met alle maatregelen die het park heeft getroffen, een veilig bezoek aan ARTIS mogelijk is. Daarom is alles er op gericht om na deze pilot zo snel mogelijk ‘normaal’ open te kunnen, zonder verplichte coronatest vooraf. 

Momenteel worden alle voorbereidingen getroffen voor deze driedaagse opening. De komende dagen zal informatie op onze website worden aangevuld over de kaartverkoop en het protocol. Vanaf maandagochtend 12 april om 10.00 uur kunnen bezoekers een starttijd reserveren.

Voor inhoudelijke vragen over de verloop van de proefopening kunnen jullie terecht bij de Veelgestelde vragen op de website van ‘Testen voor toegang’