None

Septemberkorting in ARTIS

Toegangsprijzen dalen met een kwart in september – aug 31, 2018

De versoepelingen van de coronamaatregelen in Nederland die per zaterdag 25 september ingaan, zijn ook goed nieuws voor de bezoekers van ARTIS! De verplichte 1,5 meter afstand wordt losgelaten en ARTIS mag weer open met een volledige capaciteit. 

De kortingsmaand september, ook bekend als ‘kwartjesmaand’, is een traditie die al sinds veertien jaar na de oprichting van ARTIS in 1838 bestaat. Destijds was het ARTIS-Park alleen toegankelijk voor haar leden, maar in september werd het park tegen betaling van een kwartje opengesteld voor de inwoners van Amsterdam. Tegenwoordig kan iedereen het ARTIS-Park 365 dagen per jaar bezoeken. In de hele maand september kunnen bezoekers een toegangskaart kopen die met een kwart in prijs verlaagd is.

Speciaal in september

Op 2 september spreid je je kleedje in het gras bij Big Picnic . Loop mee met de rondleiding van de ARTIS-tuinman en ontdek de verschillende geuren en smaken van de bloemen en kruiden uit de eetbare tuin. Er is eten en drinken te koop waarbij je kruiden uit de eetbare tuin van ARTIS  kunt gebruiken. In de Muziektent spelen studenten van het conservatorium van Amsterdam. Of bezoek ARTIS in het weekend van 8 en 9 september en volg de rondleiding historie, monumenten en erfgoed , die naar aanleiding van Open Monumentendag wordt gegeven. Wist je bijvoorbeeld dat in de vroege jaren door ARTIS een gracht liep waar grote schepen doorheen voeren? Of dat het gebouw de Volharding in haar geschiedenis gebruikt is als rijstpakhuis, dierenverblijf, etnografisch museum en kantoor?

Prijzen in september

Bezoekers kunnen gebruik maken van de septemberkorting op vertoon van de kortingsbon die hieronder is te downloaden. 

  ARTIS in september ARTIS & Micropia in september
Normaal
(10+ jaar)      
€ 23,00 € 17,25 € 29,50 € 23,75
Jeugd
(3 t/m 9 jaar)
€ 19,50 € 14,50 € 25,50 € 20,50
0 t/m 2 jaar  gratis gratis gratis gratis

kortingsbon