Stagiair marketing

Per januari 2018 is de afdeling Marketing op zoek naar een: stagiair marketing (minimaal 5 maanden, 38 uur per week).


ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Het cluster Merk, Relatiebeheer & Fondsenwerving heeft tot doel het borgen van een eenduidige communicatie naar zowel publiek en pers, als bedrijven, fondsen en andere instellingen waar ARTIS mee samenwerkt. Ze is onderverdeeld in de vakgroepen Communicatie, Marketing en Relatiebeheer & Fondsenwerving.

Werkzaamheden

Het marketingteam bestaat uit drie marketeers die verantwoordelijk zijn voor de marketing op de volgende gebieden: dagbezoek, toeristen, onderwijs, zakelijke markt, particuliere fondsenwerving en datamarketing.

Je ondersteunt het marketingteam met het uitvoeren van zeer diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan:

  • Ondersteuning bieden bij marketingcampagnes.
  • Het begeleiden van de productie van drukwerk zoals promotiemateriaal of productlabels.
  • Begeleiden van joint promotions.
  • Meedenken over commerciële kansen en fondsenwervingsproposities voor ARTIS.
  • Opstellen van nieuwsbrieven.

Profiel

ARTIS zoekt een zelfstandige, representatieve stagiaire die nauwkeurig werkt, goed kan schrijven, verantwoordelijkheid neemt, assertief is, commercieel inzicht heeft en zich staande houdt in een dynamisch team. Daarbij volg je een relevante wo- of hbo-opleiding.

Wat biedt ARTIS?

We bieden je een stageplaats vol leermogelijkheden in een prachtige leeromgeving. Je krijgt alle kans om je stage interessant en leerzaam te maken!

Solliciteren

Solliciteren kan alleen via onderstaande button. Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar communicatie@artis.nl.

solliciteer