Algemene voorwaarden verjaardagsfeestjes ARTIS

Hier leest u de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de verjaardagsfeestjes van ARTIS. U kunt deze algemene voorwaarden ook downloaden (PDF).

download (PDF)

Algemeen

1. Verjaardagsfeestjes worden aangeboden voor kinderen vanaf 6 jaar. ‘Jarig in ARTIS: Reis naar je planeet’ is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

2. De groepsgrootte van het verjaardagsfeestje is minimaal 6 en maximaal 12 kinderen. De maximale groepsgrootte inclusief begeleiders is 15 personen.

3. Indien u uw reservering wilt annuleren of wijzigen, horen wij dat graag uiterlijk 7 dagen van tevoren per e-mail op info@artis.nl of telefonisch op 020-5233670. Hiervoor wordt € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht. Indien u binnen 7 dagen wilt wijzigen of annuleren kan dit enkel telefonisch. In dit geval wordt er € 60 annuleringskosten in rekening gebracht.

4. De volledige betaling wordt direct bij reservering voldaan. Als er op de dag van bezoek toch meer bezoekers dan geboekt zijn, wordt dit aan de kassa verrekend, mits de groepsgrootte van 15 personen niet wordt overschreden. Mochten er minder bezoekers komen dan geboekt, ontvangt u een ‘welkom terug’ toegangskaart bij de kassa. Deze toegangskaart is 1 jaar geldig. 

5. Het lidmaatschap van ARTIS is persoonsgebonden. Daarom geldt het ledentarief uitsluitend voor ARTIS-leden op vertoon van een geldige persoonlijke ledenpas. 

6. U kunt met uw online gekochte toegangskaarten direct naar de poort lopen. Indien het aantal personen in uw gezelschap is veranderd, loopt u wel langs de kassa. 

7. U kunt in ons restaurant de Waterkant tussen 10.00 en 16.30 uur terecht voor de lunch. 

8. De instructies van de ARTIS-medewerker dienen te allen tijde te worden opgevolgd.

9. Het bezoekersreglement is te allen tijde geldend. 

10. De verjaardagsfeestjes zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en acties. Dit geldt ook voor de introducécoupons.  

Jarig in ARTIS: Speur in het park

11. Jarig in ARTIS: Speur in het park wordt aangeboden van maandag tot en met zondag gedurende de hele dag. 

12. Het verjaardagsfeestje dient minimaal 2 dagen van tevoren worden geboekt. 

Jarig in ARTIS: Reis naar je eigen planeet

13. Jarig in ARTIS: Reis naar je eigen planeet wordt aangeboden op woensdag, zaterdag en zondag om 13.30 uur.

14. De activiteiten voor het verjaardagfeestje starten bij de Apenrots op de afgesproken tijd, vermeld op uw bevestiging. Wij verzoeken u op tijd aanwezig te zijn in verband met de beschikbaarheid van de rondleider.

15. Het verjaardagsfeestje dient minimaal 3 weken van tevoren worden geboekt.

Jarig in ARTIS: Trakteer de dieren

16. Jarig in ARTIS: Trakteer de dieren wordt aangeboden op woensdag, zaterdag en zondag om 13.00, 14.00 en 15.00 uur. In het hoogseizoen (1 maart t/m 31 oktober) wordt deze ook om 16.00 uur aangeboden. 

17. De activiteiten voor het kinderfeestje starten bij de Muziektent op de afgesproken tijd, vermeld op uw bevestiging. Wij verzoeken u op tijd aanwezig te zijn in verband met de beschikbaarheid van de rondleider. 

18. ARTIS geeft tijdens het verjaardagsfeestje aan welke dieren er gevoerd kunnen worden. Hier kan voorafgaand aan het verjaardagsfeestje niets over gezegd worden. 

19. Dit verjaardagfeestje dient minimaal 3 weken van tevoren worden geboekt. 

 

Met het aankopen van een online toegangskaart geeft u toestemming om uw persoonsgegevens op te nemen in de administratie van ARTIS. De volgende gegevens worden verwerkt en bewaard voor een termijn van 2 jaar:

- Naam

- Adres

- E-mailadres

 

Deze gegevens gebruiken we voor de volgende doeleinden: 

- Om de toegangskaarten naar u te kunnen mailen

- Om te communiceren over ARTIS en te vragen hoe het bezoek was

- Om u een aanbieding te doen voor een nieuw bezoek

- Om u onze nieuwsbrieven toe te sturen indien u hiervoor kiest

- Geanonimiseerd gebruiken we uw gegevens voor product- en klantonderzoek

 

Versie: JL210818