page title

Vergaderen in ARTIS

In het Noord Paviljoen zijn drie vergaderzalen met allemaal hun eigen karakter. Geef een presentatie onder het toeziend oog van oud-directeuren of vergader omringd door goudgerand bamboebehang. 

Locatie 

 Aantal personen

Tarief zaalhuur vanaf*

Bamboekamer

14 personen

31,5

€ 750

Stichtingskamer

12 personen

34

€ 750

Blauwe Sterrenzaal

60 personen

112,5

€ 1.450

Huize Welgelegen

10 personen

36

€ 750

* Tarief zaalhuur is excl. btw. Het is ook mogelijk om een zaal voor een dagdeel (maximaal 4 uur) te huren. 


Voor het volledige overzicht van alle ARTIS-zalen, bekijk de capaciteiten en tarieven .

Bamboekamer(2)_MW_1920x1080.jpg

Bamboekamer

De gouden accenten op het behang zijn geïnspireerd op de bamboe die groeit in het ARTIS-Park. De Bamboekamer is geschikt voor een intieme vergadering. Begint u de dag met uw vergadering? Dan kan het ontbijt 's ochtends voor u klaar staan op de vergadertafel. Deze kamer is gelegen in het Noord Paviljoen en kan samen met de andere vertrekken een geheel vormen voor uw evenement. 

bekijk de Bamboekamer

Stichtingskamer(2)_MW_1920x1080.jpg

Stichtingskamer

Dit was de werkkamer van de oprichter van ARTIS, G.F.Westerman. Deze ruimte is altijd al een plek van organiseren, nadenken en toekomstplannen maken geweest. Geef een presentatie of vergader onder toeziend oog van oud-directeuren. Vind ruimte tot nadenken op het Artisplein, al wandelend langs de Hollandse Polder.

De Stichtingskamer is gelegen op de begane grond van het Noord Paviljoen en is bereikbaar via het ingangsplein naast de Hoofdentree van ARTIS.

bekijk de Stichtingskamer

ZE_Blauwe Sterrenzaal_stoelen_zijkant_1920x1080.jpg

Blauwe Sterrenzaal

Voor een bijeenkomst met een grotere groep is de Blauwe Sterrenzaal geschikt. Treed het Noord Paviljoen binnen en bestijg de monumentale trap. Door de vensters van de eerste etage heeft u uitzicht op het ARTIS-Park. 

Combineer uw vergadering met een lunch, diner, borrel of een bezoek aan het ARTIS-Park inclusief rondleiding. 

bekijk de Blauwe Sterrenzaal

Huize Welgelegen_vergaderruimte_MW_1920x1080.jpg

Huize Welgelegen

Huize Welgelegen is een authentiek, deels houten huis. Erachter ligt een tuin die deel is van het ARTIS-Park. Verschillende medewerkers van ARTIS woonden er, onder wie de bekende A.F.J. Portielje. Dat alles maakt het een zeer sfeervol huis, midden in de stad. Hartje Amsterdam, maar in de boezem van natuur. 

Huize Welgelegen is onder meer geschikt voor overnachtingen en vergaderingen. Vanuit de hal leiden authentieke trappen naar alle kamers, waaronder de vergaderruimtes en slaapkamers. Er is geen lift in het pand aanwezig.

Bekijk Huize Welgelegen

 

Uw evenement in ARTIS 

Met uw evenement steunt u ARTIS als goed doel. Zo helpt u ARTIS om nu en in de toekomst een breed publiek te stimuleren verantwoordelijk met de natuur om te gaan.

Neem voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken voor uw evenement contact met ons op, bel 020 52 33 584 of stuur een e-mail naar  evenementen@artis.nl . Of vul het  aanvraagformulier  in.