page title

Word lid en zie het olifantje opgroeien

Er is een olifantje geboren. Wie lid van ARTIS wordt, kan vast komen kijken. Vanaf 13 mei is ARTIS open voor leden. Elke dag is anders in ARTIS. En deze lente is nog specialer: er is een olifantje geboren. Daarom is het extra leuk om ARTIS regelmatig te bezoeken. Maak mee hoe het kalf opgroeit: zie zijn stuntelige stappen, de eerste keer dat hij gaat zwemmen en hoe hij steeds beter zijn slurf gaat gebruiken. Een ARTIS-lidmaatschap heb je er na drie bezoeken al uit.

Voordelen ARTIS-lidmaatschap

 

•    Per lidmaatschap krijg je vier keer per jaar het ARTIS-tijdschrift, vol met nieuws, verhalen en foto’s uit het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

•    Je krijgt 10% korting bij alle horecalocaties in het ARTIS-Park en in onze winkel (m. u. v. boeken).

•    Parkeren op het ARTIS-parkeerterrein kost € 12,50 in plaats van € 15,00 voor een hele dag.

•    Per adres ontvang je een set introducécoupons om gratis introducés mee te nemen.

•    Als ARTIS-lid krijg je korting bij andere dierenparken.

Lidmaatschapsprijzen 

 0 t/m 2 jaar  Gratis
 3 t/m 17 jaar  € 51,00  
 18 t/m 64 jaar  € 76,00
 65+  € 71,50

Extra lidmaatschap = extra korting

Een ARTIS-lidmaatschap is voordeliger dan je denkt. Per adres krijg je bij afsluiten van een lidmaatschap voor het tweede lid € 15,00 korting, bij een derde lid € 20,00 en bij bijschrijven van elk volgend lid bedraagt je korting maar liefst € 30,00.

Starttijden

Leden moeten voor een bezoek aan ARTIS gratis een starttijd reserveren. Starttijden zijn alleen online te reserveren met een Mijn ARTIS-account . Het kan een paar dagen duren voordat je jouw lidmaatschapspas thuisgestuurd krijgt. In de tussentijd kan je wel een starttijd reserveren. Het is mogelijk om met gereserveerde starttijd en ontvangen betaalbewijs toegang tot ARTIS te krijgen. 

word nu lid

 

Bekijk de voorwaarden die zijn verbonden aan een lidmaatschap en de veelgestelde vragen over lidmaatschappen.