page title

Huize Welgelegen

Wandel onder de bomen, geniet van het erfgoed, reis naar de sterren en breng de nacht door in een karakteristiek 18de-eeuws huis in hartje Amsterdam. In slaap vallen met het geluid van huilende wolven en wakker worden met zingende gibbons is een ervaring om nooit te vergeten. Het kan in Huize Welgelegen, aan de rand van ARTIS.

 

 

Huize Welgelegen_slaapkamer_MW_1920x1080.jpg

Word wakker van de zingende gibbons.

 

Huize-Welgelegen_achtertuin_MW_1920x1080.jpg

Huize Welgelegen is een authentiek, deels houten huis met een centraal gelegen gang, verschillende opkamers, een grote woonkeuken en verschillende slaapkamers. Erachter ligt een tuin die deel is van het ARTIS-Park. Verschillende medewerkers van ARTIS woonden er, onder wie de bekende A.F.J. Portielje. Dat alles maakt het een zeer sfeervol huis, midden in de stad. Hartje Amsterdam, maar in de boezem van natuur. Ervaar ARTIS dag en nacht.

Mogelijkheden

Huize Welgelegen is onder meer geschikt voor overnachtingen en vergaderingen. Vanuit de hal leiden authentieke trappen naar alle kamers, waaronder de vergaderruimtes en slaapkamers. Er is geen lift in het pand aanwezig.

Mogelijkheden Huize Welgelegen  
Overnachten 6 personen
Vergaderen 10 personen

Overnachten

Huize Welgelegen biedt plaats voor maximaal 6 personen voor een overnachting. Er zijn 3 slaapkamers: 1 master slaapkamer: deze kamer heeft een tweepersoonsbed en uitzicht op de jaguars. De overige twee kamers beschikken over twee éénpersoonsbedden. Er zijn twee badkamers beschikbaar.

Bij de prijs van een overnachting in Huize Welgelegen is toegang tot ARTIS-Park, ontbijt en parkeren inbegrepen.

Tarieven  
2 personen € 600 per nacht
4 personen € 800 per nacht
6 personen € 1.000 per nacht

Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw (9%) en toeristenbelasting (7%). 

Heeft u een vraag of specifieke wensen? Vul het aanvraagformulier in, stuur een e-mail naar evenementen@artis.nl of bel 020 52 33 584.

Vergaderen

Wilt u Huize Welgelegen reserveren voor een vergadering? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Bel 020 52 33 584 of stuur een e-mail naar  evenementen@artis.nl .

 

Huize Welgelegen_woonkamer_MW_1920x1080.jpg

Een van de opkamers in Huize Welgelegen.

 

Huize Welgelegen_vergaderruimte_MW_1920x1080.jpg

De vergaderkamer van Huize Welgelegen.