zalen & locaties Natura Artis Magistra - Royal Amsterdam Zoo

Trouwen op een speciale locatie of op zoek naar een unieke locatie voor uw diner, congres of bedrijfsfeest? Artis kent veel bijzondere plekken.

Persoonlijk en perfect georganiseerd. Dát is de gastvrijheid die u in Artis kunt verwachten. Artis heeft al meer dan 170 jaar ervaring in het ontvangen van de meest uiteenlopende gasten. 

weinig traditionele aanpak

Als u kiest voor een – historische – locatie in Artis, kiest u ook voor een weinig traditionele aanpak: er is geen prijslijst, geen menu, geen wijnkaart en geen standaardpakketten. Samen met u spreken we uw evenement door, geven het vorm volgens uw wensen – aangevuld met onze expertise – en bepalen dan de prijs. Een reële prijs. Want we willen Artis ook in de toekomst behouden en versterken.

historische locaties

Voor u en uw gezelschap gaat de grote poort van Artis open, dan wandelt u door de tuin naar één van de historische locaties.

Koningszaal

De Koningszaal van het monumentale museumgebouw, met de leeuw en de tijger voor de rijk geornamenteerde toegangsdeuren, is onlangs in de oude stijl hersteld om uw gasten alle comfort te bieden. 

Lees meer

Tijgerzaal

De naam van deze zaal is ontleend aan het indrukwekkende schilderij ‘Buffels door een tijger besprongen’ van Charles Verlat (1824 – 1890). Dit schilderij werd ook gerestaureerd. De authentieke kroonluchter geeft de zaal extra cachet. 

Lees meer

Aquarium

Een van de pronkstukken van Artis, dit monumentale gebouw met de zuilen en de bijzondere trappen. De verstilde onderwaterwereld is het perfecte decor voor een spectaculaire presentatie of een bijzonder diner. 

Lees meer

andere locaties

Artis is van ons allemaal en iedereen moet van Artis kunnen genieten. Óók tijdens bijzondere evenementen. Daarom zijn – in overleg – ook andere Artis-locaties beschikbaar. 

Lees meer

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting