organisatie

missie & visie

Aan de basis van de visie en missie staat Natura Artis Magistra ofwel de natuur is de leermeesteres van kunst en wetenschap.

Lees meer

organisatievorm

Natura Artis Magistra is een stichting zonder winstoogmerk. De stichting is in het bezit van het CBF keur voor goede doelen en heeft de ANBI status (algemeen nut beogende instelling).

De organisatie heeft ongeveer 170 fte aan personeel en kent daarnaast meer dan 300 vrijwilligers. Artis wordt aangestuurd door een directie welke verantwoording aflegt aan de Raad van Toezicht.

Lees meer

duurzaamheid

Artis wil liefde en zorg voor de natuur bij haar bezoekers stimuleren. Omdat de natuur van wezenlijk belang is. Natuurlijk betekent dit dat Artis ook zélf zorg voor de natuur draagt en blijft werken aan een duurzame bedrijfsvoering.

Lees meer

jaarverslag

Download hier de jaarverslagen van Artis

Lees meer

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting