blogs van de verzorgers

veel media aandacht

20 mei - Nu Thong Tai op het einde van haar dracht loopt, komt er ook meer aandacht van de media.

Verschillende media hebben aandacht besteedt aan de bijzondere aanstaande geboorte van het olifantje. Zo hebben de Metro, het Algemeen Dagblad, de Quest, het Parool, SBS en verschillende websites bericht over de 600 dagen-grens van de dracht van Thong Tai. Vanaf nu is het ongeboren kalfje volgroeid en levensvatbaar. De aandacht is zo groot omdat het pas de derde keer is dat er een olifantje wordt geboren in Artis.

De 600-dagenmijlpaal is goed opgemerkt door de media. Als het olifantje er straks is, kunnen we ons opmaken aan een stormvloed aan media aandacht. Iets wat we prima aan kunnen want als olifantenteam zijn we daar ook in getraind.

Het publiek is eveneens zeer geïnteresseerd en leeft enorm mee. Veel publiek maakt gebruik van onze sms actie. Wil je ook als een van de eersten weten wanneer het olifantje is geboren, sms dan olifantje naar 4333. Je steunt Artis dan eenmalig met € 2,- en krijgt meteen een sms als het olifantje geboren is.

naar het overzicht

Mumba geboren

Lees alle verhalen rond de dracht van Thong Tai en de geboorte van Mumba op Artis.nl/olifantje

de Aziatische olifant is geadopteerd door Delta Lloyd, Dekamarkt, Groupon, Koninklijke Jumbo

ook een dier adopteren?

related_story.thumbnail_small.caption

nieuwe gadget in de olifantenstal

blog van de verzorgers:

Lees dit verhaal

Artis-app

Download de gratis Artis-app met de actuele dagagenda, een speciale route en het laatste nieuws.

voor iPhone en Android »

bekijk alle verhalen uit Artis

blogs van de verzorgers

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting