nieuws

Elfverblijventocht gaat door!

7 januari 2014 – Tijdens de wintervakantie waren er veel speciale activiteiten te doen, waaronder de Elfverblijventocht. Omdat deze tocht zo’n groot succes was, is er besloten de speurtocht te verlengen tot 31 januari.

De tocht is gebaseerd op de Elfstedentocht, met één groot voordeel: hij gaat gegarandeerd door! Het is de bedoeling dat je met een speurkaart en stempelkaart door Artis langs elf verblijven gaat. Bij elk verblijf is een speuropdracht en een vraag. Als het antwoord goed is, kun je een stempel halen in het verblijf waar je dan bent. Bij 11 stempels is de kaart vol en kun je deze in de winkel inwisselen voor het felbegeerde “Elfverblijvenkruisje”! 

De speur- en stempelkaarten zijn doordeweeks bij de kassa te vinden. In het weekend zijn ze verkrijgbaar bij een kraampje op de Papegaaienlaan. 

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting