agenda

onder voorbehoud: Spacetrip

maandag 27 augustus 2012
12:00 – het Planetarium
planetariumprogramma

Spacetrip is een avontuurlijke reis door het heelal. Sneller dan het licht komen we langs planeten, manen, sterren en sterrenstelsels.

We bezoeken de diverse prachtige planeten van ons zonnestelsel en gaan onder andere op zoek naar een tweede aarde! Ook brengen we een bezoekje aan onlangs nieuw gevonden planeten.

Spacetrip is een eigen productie van het Artis Planetarium. De voice-over is verzorgd door Govert Schilling, bekend wetenschapsjournalist..

Va. 8 jaar. Duur: 25 minuten. Tijdens weekdagen onder voorbehoud i.v.m. schoolboekingen.

op naar Artis! koop nu kaarten » of word lid

openingstijden, route, parkeren en meer bereid je bezoek voor

organiseer het in Artis

adres Plantage Kerklaan 38 - 40, Amsterdam

bereikbaarheid Tram 9 vanaf Amsterdam Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op de halte Plantage Kerklaan. Ook tramlijn 10 stopt op loopafstand van Artis.

parkeren Artis beschikt over een eigen parkeerterrein. Artis-bezoekers kunnen gebruik maken van het voordelige Artis-parkeertarief. Decodeer uw parkeerkaart bij de kassa, het Informatiehuisje of in de winkel.

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting