agenda

dierverzorger vertelt bij de giraffen

maandag 27 augustus 2012
14:15 – de Savanne
dierenverhalen

Hoog torent hij boven alles uit, de giraf. De giraf is het langste dier ter wereld, want hij kan ruim vijf meter hoog worden.

Hier op de Savanne leven de giraffen samen met zebra’s, struisvogels, gnoes en springbokken. Kijk naar de lange en dunne tong van een giraf, leer over de springtechnieken van een springbok, ontrafel de functie van zebrastrepen of zie hoe struisvogels zich door al dit dierenleven staande weten te houden. De dierverzorger vertelt over hun verschillende levensstijlen en hun bijzondere eigenschappen.

op naar Artis! koop nu kaarten » of word lid

openingstijden, route, parkeren en meer bereid je bezoek voor

organiseer het in Artis

adres Plantage Kerklaan 38 - 40, Amsterdam

bereikbaarheid Tram 9 vanaf Amsterdam Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op de halte Plantage Kerklaan. Ook tramlijn 10 stopt op loopafstand van Artis.

parkeren Artis beschikt over een eigen parkeerterrein. Artis-bezoekers kunnen gebruik maken van het voordelige Artis-parkeertarief. Decodeer uw parkeerkaart bij de kassa, het Informatiehuisje of in de winkel.

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting