agenda

Moss

zaterdag 25 augustus 2012
19:30 – het Prieeltje bij de flamingo's
ZOOmeravond

Geniet elke ZOOmeravond van het afsluitende optreden van een speciale gast, deze week Moss.

Vorig jaar stonden ze al op festivals als Lowlands, De Zwarte Cross en Oerol. Met hun nieuwe album hopen ze nu ook Duitsland en Frankrijk te veroveren. Moss zocht de rust van Vlieland voor de opnames van dit album. Ver weg van alles, vervolmaakte de band hun zo unieke sound: ritmisch, melodieus en verfijnd. De muziek van hun derde album is duidelijk Moss, maar toch anders. De teksten zijn wat donkerder, iets wat bij de mannen van Moss past. Ze denken graag dieper na over liefde en dood. Hierdoor laten ze bij dit album meer van zichzelf zien, ook hun kwetsbare kant. 

op naar Artis! koop nu kaarten » of word lid

openingstijden, route, parkeren en meer bereid je bezoek voor

organiseer het in Artis

adres Plantage Kerklaan 38 - 40, Amsterdam

bereikbaarheid Tram 9 vanaf Amsterdam Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op de halte Plantage Kerklaan. Ook tramlijn 10 stopt op loopafstand van Artis.

parkeren Artis beschikt over een eigen parkeerterrein. Artis-bezoekers kunnen gebruik maken van het voordelige Artis-parkeertarief. Decodeer uw parkeerkaart bij de kassa, het Informatiehuisje of in de winkel.

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting