agenda

dierverzorger vertelt bij de olifanten

vrijdag 24 augustus 2012
12:00 – het Olifantenperk
dierenverhalen

Een olifant eet veel, heel veel. Hij kan wel 100 kilo per dag aan voedsel eten, dat bestaat uit groente, hooi, schors en fruit.

Een olifant besteedt dan ook de meeste tijd op een dag aan eten. Kom luisteren naar de trompetgeluiden van de olifanten, ontdek hun speelse gedrag en leer van de dierverzorger hoe olifanten hun slurf gebruiken bij het eten. Hij vertelt over de training die de olifanten krijgen, hun gedrag en natuurlijk over de ontdekkingen van het jonge olifantje Mumba.

op naar Artis! koop nu kaarten » of word lid

openingstijden, route, parkeren en meer bereid je bezoek voor

organiseer het in Artis

adres Plantage Kerklaan 38 - 40, Amsterdam

bereikbaarheid Tram 9 vanaf Amsterdam Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op de halte Plantage Kerklaan. Ook tramlijn 10 stopt op loopafstand van Artis.

parkeren Artis beschikt over een eigen parkeerterrein. Artis-bezoekers kunnen gebruik maken van het voordelige Artis-parkeertarief. Decodeer uw parkeerkaart bij de kassa, het Informatiehuisje of in de winkel.

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting