agenda

dierverzorger vertelt bij de reuzenschildpadden

woensdag 15 augustus 2012
12:00 – het Reptielenhuis
dierenverhalen

De reuzenschildpad kan wel 175 jaar oud worden. Ook in Artis is de reuzenschildpad één van de oudste diersoorten in de collectie.

Kom kijken naar de training van de reuzenschildpadden. Iedere dag krijgen ze deze training, zodat de dierenarts bij eventuele ziekte dichtbij mag komen en kan helpen. Leer hoe oud ze kunnen worden en voel de structuur van hun schild. Luister naar de verhalen van de dierverzorger en ontdek het verschil tussen een mannetjesschildpad en vrouwtjesschildpad. 

op naar Artis! koop nu kaarten » of word lid

openingstijden, route, parkeren en meer bereid je bezoek voor

organiseer het in Artis

adres Plantage Kerklaan 38 - 40, Amsterdam

bereikbaarheid Tram 9 vanaf Amsterdam Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op de halte Plantage Kerklaan. Ook tramlijn 10 stopt op loopafstand van Artis.

parkeren Artis beschikt over een eigen parkeerterrein. Artis-bezoekers kunnen gebruik maken van het voordelige Artis-parkeertarief. Decodeer uw parkeerkaart bij de kassa, het Informatiehuisje of in de winkel.

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting