agenda

dierverzorger vertelt bij de pinguïns

woensdag 15 augustus 2012
15:15 – de Pinguïnrots
dierenverhalen

Zwartvoetpinguïns houden contact met elkaar door een karakteristieke roep te laten horen.

Kom kijken naar het gedrang van tientallen zwartvoetpinguïns tijdens voedertijd. De dierverzorger vertelt over de hiërarchie binnen de groep, de manier waarop ze voor elkaar en hun jongen zorgen en hoe hij ze allemaal uit elkaar kan houden. Zie de pinguïns en jan-van-genten hele vissen naar binnen werken en leer over hun leefgebied. 

op naar Artis! koop nu kaarten » of word lid

openingstijden, route, parkeren en meer bereid je bezoek voor

organiseer het in Artis

adres Plantage Kerklaan 38 - 40, Amsterdam

bereikbaarheid Tram 9 vanaf Amsterdam Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op de halte Plantage Kerklaan. Ook tramlijn 10 stopt op loopafstand van Artis.

parkeren Artis beschikt over een eigen parkeerterrein. Artis-bezoekers kunnen gebruik maken van het voordelige Artis-parkeertarief. Decodeer uw parkeerkaart bij de kassa, het Informatiehuisje of in de winkel.

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting