agenda

de dierverzorger vertelt bij de leeuwen

woensdag 15 augustus 2012
14:45 – het Kerbertterras
dierenverhalen

Leeuwen zijn zoals alle roofdieren, echte vleeseters. In het wild jagen de vrouwtjes om voedsel te verzamelen voor hun troep.

Kom luisteren naar de dierverzorger van de leeuwen. Leer alles over hun jachttechnieken, waarom ze zoveel slapen en wat ze eten. Zoek de leider van de troep en ontdek de hiërarchie in de groep. Ook kun je al je brandende vragen over deze roofdieren stellen.

op naar Artis! koop nu kaarten » of word lid

openingstijden, route, parkeren en meer bereid je bezoek voor

organiseer het in Artis

adres Plantage Kerklaan 38 - 40, Amsterdam

bereikbaarheid Tram 9 vanaf Amsterdam Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op de halte Plantage Kerklaan. Ook tramlijn 10 stopt op loopafstand van Artis.

parkeren Artis beschikt over een eigen parkeerterrein. Artis-bezoekers kunnen gebruik maken van het voordelige Artis-parkeertarief. Decodeer uw parkeerkaart bij de kassa, het Informatiehuisje of in de winkel.

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting