agenda

dierverzorger vertelt bij de leeuwen

maandag 13 augustus 2012
12:00 – het Kerbertterras
dierenverhalen

Leeuwen zijn zoals alle roofdieren, echte vleeseters. In het wild jagen de vrouwtjes om voedsel te verzamelen voor hun troep.

Kom kijken naar het voeren van de leeuwen. Iedere dag worden ze gevoerd, daarna eten ze de stukken vlees in alle rust op. De dierverzorger vertelt alles over hun jachttechnieken en waarom ze zoveel slapen. Zoek de leider van de troep en stel al je brandende vragen over deze roofdieren. 

op naar Artis! koop nu kaarten » of word lid

openingstijden, route, parkeren en meer bereid je bezoek voor

organiseer het in Artis

adres Plantage Kerklaan 38 - 40, Amsterdam

bereikbaarheid Tram 9 vanaf Amsterdam Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op de halte Plantage Kerklaan. Ook tramlijn 10 stopt op loopafstand van Artis.

parkeren Artis beschikt over een eigen parkeerterrein. Artis-bezoekers kunnen gebruik maken van het voordelige Artis-parkeertarief. Decodeer uw parkeerkaart bij de kassa, het Informatiehuisje of in de winkel.

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting