agenda

astronaut

maandag 13 augustus 2012
13:00 – het Planetarium
planetariumprogramma

De verkenning van het heelal is misschien wel de grootste ontdekkingsreis waaraan de mens ooit is begonnen. Wat komt er bij kijken om dit te kunnen doen? Wat komt er bij kijken om astronaut te worden? Dit en nog veel meer kun je ontdekken tijdens Astronaut. Een nieuw dagelijks programma in het Artis Planetarium. Dit programma neemt je als bezoeker letterlijk mee de ruimte in. Ervaar wat een raketlancering doet met het lichaam van een astronaut. Zweef rond in het International Space Station en reis door de microruimte van het menselijke lichaam. Astronaut is gemaakt door het National Space center in Leicester, Engeland. De Nederlandse stem is van Tygo Gernandt, bekend van de films Schnitzelparadijs en Van God los.

Dit en nog veel meer kun je ontdekken tijdens Astronaut. Een nieuw dagelijks programma in het Artis Planetarium. De voorstelling neemt je als bezoeker letterlijk mee de ruimte in. Ervaar wat een raketlancering doet met het lichaam van een astronaut. Zweef rond in het International Space Station en reis door de microruimte van het menselijke lichaam.

Astronaut is gemaakt door het National Space center in Leicester. In Engeland is Astronaut in 2006 in première gegaan met als voice-over Ewan McGregor, bekend van de films Trainspotting en Star Wars. De Nederlandse voice-over is gedaan door Tygo Gernandt, bekend van de films Schnitzelparadijs en Van God los.

Va. 8 jaar. Duur: 25 minuten.

op naar Artis! koop nu kaarten » of word lid

openingstijden, route, parkeren en meer bereid je bezoek voor

organiseer het in Artis

adres Plantage Kerklaan 38 - 40, Amsterdam

bereikbaarheid Tram 9 vanaf Amsterdam Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op de halte Plantage Kerklaan. Ook tramlijn 10 stopt op loopafstand van Artis.

parkeren Artis beschikt over een eigen parkeerterrein. Artis-bezoekers kunnen gebruik maken van het voordelige Artis-parkeertarief. Decodeer uw parkeerkaart bij de kassa, het Informatiehuisje of in de winkel.

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting