agenda

The Kik

zaterdag 11 augustus 2012
19:30 – het Prieeltje bij de flamingo's
ZOOmeravond

Geniet elke ZOOmeravond van het afsluitende optreden van een speciale gast, deze week The Kik.

The Kik is een (neder)beat band uit Rotterdam/Tilburg/Veenendaal, geïnspireerd door grootheden uit de sixties als Beatles en Kinks. De band bestaat uit vijf leden: zanger/gitarist Dave von Raven, zanger/gitarist Arjan Spies, toetsenist/zanger Simon Keats, bassist Marcel Groenewegen en drummer Ries Doms. Hun eerste album ‘Springlevend’ verscheen op 28 mei. Hoewel hun eerste single van dit album pas net is uitgekomen, stonden ze dit jaar al onder andere op het bevrijdingsfestival. 

op naar Artis! koop nu kaarten » of word lid

openingstijden, route, parkeren en meer bereid je bezoek voor

organiseer het in Artis

adres Plantage Kerklaan 38 - 40, Amsterdam

bereikbaarheid Tram 9 vanaf Amsterdam Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op de halte Plantage Kerklaan. Ook tramlijn 10 stopt op loopafstand van Artis.

parkeren Artis beschikt over een eigen parkeerterrein. Artis-bezoekers kunnen gebruik maken van het voordelige Artis-parkeertarief. Decodeer uw parkeerkaart bij de kassa, het Informatiehuisje of in de winkel.

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting