agenda

de kleine kantjil

zaterdag 11 augustus 2012
15:00 – het Kleine-Zoogdierenhuis
ZOOmeravond

Deze week staat in het teken van de kleine kantjil. Dit dwerghertje is een schuchter dier dat vooral ’s nachts actief is.

Over deze kleinste hertensoort is een van de beroemdste verhalen van de wereld geschreven: Kantjil en de tijger. Plof neer in één van de zitzakken en luister goed hoe de dappere kantjil het opneemt tegen de veel sterkere tijger.

op naar Artis! koop nu kaarten » of word lid

openingstijden, route, parkeren en meer bereid je bezoek voor

organiseer het in Artis

adres Plantage Kerklaan 38 - 40, Amsterdam

bereikbaarheid Tram 9 vanaf Amsterdam Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op de halte Plantage Kerklaan. Ook tramlijn 10 stopt op loopafstand van Artis.

parkeren Artis beschikt over een eigen parkeerterrein. Artis-bezoekers kunnen gebruik maken van het voordelige Artis-parkeertarief. Decodeer uw parkeerkaart bij de kassa, het Informatiehuisje of in de winkel.

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting