agenda

dierverzorger vertelt bij de Afrikaanse wilde honden

donderdag 9 augustus 2012
12:00 – de Afrikaanse wilde honden
dierenverhalen

Leer de nieuwe wilde hondenpuppies kennen en kom meer te weten over hun sociale interacties, jachttechnieken en hun bijzonder gekleurde vacht.

Wilde honden leven in groepen. Ze slapen samen, voeden de jongen op en jagen met elkaar. Luister naar de verhalen van de dierverzorger en kijk naar hun groepsgedrag en bestudeer het gedrag van het dominante paartje.

op naar Artis! koop nu kaarten » of word lid

openingstijden, route, parkeren en meer bereid je bezoek voor

organiseer het in Artis

adres Plantage Kerklaan 38 - 40, Amsterdam

bereikbaarheid Tram 9 vanaf Amsterdam Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op de halte Plantage Kerklaan. Ook tramlijn 10 stopt op loopafstand van Artis.

parkeren Artis beschikt over een eigen parkeerterrein. Artis-bezoekers kunnen gebruik maken van het voordelige Artis-parkeertarief. Decodeer uw parkeerkaart bij de kassa, het Informatiehuisje of in de winkel.

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting